BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.426,64
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İşte ÖSYM YKS örnek soru ve cevapları kitapçığı

YKS örnek soru kitapçığı ÖSYM tarafından yayınlandı. YKS Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) ilişkin örnek soruları ve cevap anahtarını internethaber.com'dan indirebilirsiniz. İşte Türkçe, Metametik, Fen ve Sosyal bilimler soruları ve cevapları.

Abone ol

ÖSYM'nin internet sitesinde, üniversiteye girişte gelecek yıl uygulanacak YKS'nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testine (TYT) ilişkin örnek soru kitapçığı yayımlandı.

Kitapçıkta, Türkçe ve matematikten 40'ar, sosyal bilimlerden 25, fen bilimlerinden 20 olmak üzere toplam 125 soru bulunuyor. 2018 YKS'nin birinci oturumu olan TYT, 23 Haziran'da, Yabancı Dil Oturumu da 24 Haziran'da yapılacak. Başvuruların 1-21 Mart'ta, geç başvuruların ise 4 Nisan'da yapılacağı YKS'nin sonuçları 31 Temmuz'da açıklanacak. ÖSYM'nin yayınladığı örnek soru kitapçığında her alandan sorular var. Türkçe, Matematik,Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri derslerinden 30 örnek soru bulunuyor. ÖSYM'nin sitesinden yayınladığı YKS sınavı örnek soru kitapçığına ve cevap anahtarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YKS ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI - TÜRKÇE-SOSYAL-FEN BİLGİSİ

YKS tarihleri belli oldu! 2018 YKS ne zaman yapılacak?

2018 YKS sınav ve sonuç tarihi belli oldu