BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

İşte CHP Ekrem İmamoğlu'nu açıklayacağı tarih Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin'e ne dedi?

CHP, İstanbul için Ekrem İmamoğlu'nda karar kıldı. İmamoğlu'nun ismi 24 Aralık'ta kamuoyuna resmen açıklanacak. Meral Akşener'le görüşen Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Gürsel TEkin ile iki saatlik bir yemek yiyip ne dedi?

Abone ol

CHP ve İYİ Parti'nin vardığı uzlaşmanın ardından ittifakın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı neredeyse kesinleşti gibi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu evinde ziyaret etmesi 'ilk işaret' olarak yorumlandı. CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş'tan bomba kulis bilgileri geldi. Yarkadaş'a göre, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 24 Aralık'taki Parti Meclisi toplantısından sonra resmen açıklanacak. Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'le anlaştıktan sonra CHP'nin İstanbul adaylarından Gürsel Tekin'le iki saat yemek yiyip ne konuştu?

İMAMOĞLU BÜYÜKŞEHİR'E ÇALIK BEYLİKDÜZÜ'NE... RS FM'de Ahu Özyurt'un sorularını yanıtlayan Barış Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu bu sabah da Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Bu görüşmede iki ismin yanında sadece İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bulundu. Bu görüşmede tarih açıklandı. Bunun ardından Beylikdüzü adayı olarak da Mustafa Çalık konusunda uzlaşı oluştu. Çalık halen İmamoğlu'nun yardımcısı olarak görev yapıyor ve İstanbul'da ilçelerde adaylığı şu anda kesinleşen ilk isim diyebilirim" diye konuştu. 

İMAMOĞLU HER YERE 100 KİŞİ İLE GİDECEK... Önümüzdeki günlerde Trabzonlu iş adamlarından İmamoğlu'na destek açıklamaları geleceğini duyuran Yarkadaş, "İmamoğlu'na sahada her yere 100 kişi ile gidecek, ona yüz kişi eşlik edecek. Bu çalışmanın hatları, sloganlar ve hangi renklerin kullanılacağı gibi konuları da bugün iki reklam ajansı ile yapılan görüşmelerde netleşecek. İmamoğlu da bu hafta sonu CHP Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret edecek" dedi.

GÜRSEL TEKİN'LE 2 SAATLİK YEMEK... CHP'nin yaptırdığı İstanbul anketlerinde hep en önde çıktığını ancak Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkez yönetiminin ismini anmadığını açıklayıp isyan eden Gürsel Tekin ile ilgili de bomba bir kulis geldi. Barış Yarkadaş, dün akşam Meral Akşener ile görüşen Kılıçdaroğlu'nun bu görüşmenin ardından Gürsel Tekin ile 2 saatlik bir yemek yediğini söyledi.