BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.476,28

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 2. yeni sezonu heyecan içinde devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne Didem İnselel konuk oluyor.

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin'de, bu hafta Can karakterine hayat veren Murat Aygen, ekibe veda edecek. Ayrıca Boran ailesinde de 2 kayıp yaşanacak. Dizide Özcan Deniz’in küçük kardeşi Murat Boran’a hayat veren Berkay Hardal, önümüzdeki hafta ekipten ayrılacak. Hardal’ın birkaç ay önce yapım şirketine menajeri aracılığıyla ayrılmak istediğini söylediği ve gerginlik yaşandığı ortaya çıktı. Sözleşmesi devam ettiği için yapımcıya ihtarname gönderen oyuncunun şu günlerde son sahneleri çekiliyor.

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

Berkay Hardal’ın gerçek hayatta da sevgilisi olan Hira Koyuncuoğlu da aynı tarihte “İstanbullu Gelin”e veda edecek. Evin hizmetçisi Bade rolüne hayat veren Koyuncuoğlu, son bölümlerde Murat Boran’la gizlice evlenerek ailede büyük bir şokun yaşanmasına neden olmuştu. İki sevgilinin karı kocayı canlandırdıkları dizideki 2 sezon süren maceraları, sürpriz bir şekilde son bulacak.

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

Berkay Hardal'ın apar topar diziden ayrılmak istemesinin sebebi, Süreç Film’in Show TV için çekeceği “Meleklerin Aşkı” dizisiyle başrol oynayacak olmasıymış. Özetle, bir dizisi bitmeden bir başkasıyla anlaşmış. 'Başrol' teklifinin cazibesine mi kapıldı acaba?

İstanbullu Gelin'e yeni transfer!

Birdenbire baş döndürücü bir şöhrete kavuşmak, bir sonraki işinin de çok tutacağının garantisi değil. Elimizde bu 'yükseliş ve düşüşleri' daha önce deneyimlemiş birçok örnek var.