BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da öğleden sonra okullar tatil mi valilik resmi açıklaması

İSTANBUL için meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu kar tahmini tuttu. İstanbul'un yüksek kesimleriden kar yağışı gece saatlerinde başladı ve etkisini yer yer arttırdı. Peki istanbul'da bugün yani 4 ocak cuma günü öğleden sonra okular tatil olur mu? kar tatili açıklaması için gözler istanbul valiliğine çevrildi.

Abone ol

İSTANBUL kar yağışı gece saatlerinde başladı, günler öncesinden meteorolojinin duyurduğu yoğun kar yağışı uyarısı İstanbul'un bazı ilçeleri için tuttu. İstanbul'un yüksek kesimlerinde Kumburgaz, Silivri, Çatalca, Beylikdüzü gibi ilçelerinde kar yağışı arttı. Peki İstanbul'da öğleden sonra okullar tatil olur mu, 4 ocak kar tatili açıklaması için gözler İstanbul valiliğine çevrildi. 

BU İLLERE GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; 04.01.2019 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde meydana gelecek yağışların çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı bekleniyor. Çok kuvvetli yağışla birlikte rüzgarın da güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ÇOK KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI: Tekirdağ ve Kırklareli'de bugün akşam saatlerinden sonra başlayacak kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı (15-30 cm.) beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgar ve tipi sonucu ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmalıdır.