BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.426,84

İspanya ile Sınır Devleti Oluyoruz!

Payandası olduğumuz siyasetin atamaları ve seçim stratejileri ile uğraşıyoruz. Bir sonraki seçim çalışmaları için şimdiden bölgemizde hangi çalışmaları yapabiliriz bunun derdindeyiz.

Gençliğimiz öylesine masivaya dalmış ki, haz veren çamur batağının sarhoşluğundan kendimize gelemiyoruz.

Kirli denklemlerle haçlı ittifakının ve Yahudi birliğinin geleceğimiz için tuzaklar kurduğunun farkında bile değiliz. Sadece haz bataklığının görüntüsünde yer alan sosyal medya üzerinde sözüm ona birkaç cümle salvosu ile meseleyi hallettiğimizi sanıyoruz.

Unutmayalım ki sosyal medya bataklığı da onların kontrolünde.

Aşağımızda ne dolaplar dönüyor düşünmeye bile vaktimiz yok. Payandası olduğumuz siyasetin atamaları ve seçim stratejileri ile uğraşıyoruz. Bir sonraki seçim çalışmaları için şimdiden bölgemizde hangi çalışmaları yapabiliriz bunun derdindeyiz.

Evet, gençliğimiz maalesef siyasete payanda olmuş durumda. Bizim için öylesine önemli işler ki bunlar dava ya da vatanın bekasını düşünmeye vakit bırakmıyor.

Oysa uzun zamandır sınırlarımızda hatta içimizde, doğumuzda haçlılar ve İsrail gün be gün zemin işliyorlar.

Sınırımızda ve hemen altında yaşayan bütün etnik gruplar silahlandırılıyorlar.

Kirli denklemler yapılıyor ve prematüre bebek doğurulmaya çalışılıyor.

Bir hocamın dersine katıldığımda; Endülüs Devletinin içinde kirli denklemlerle nasıl iç savaşlar çıkartıldığını ve Müslüman halkın göçe zorlandığını dinlemiştim. Bu iç savaşlar ve yoğun göçler neticesinde İslam Devleti olan Endülüs parçalanarak İspanya diye bir Hristiyan devletine dönüştürüldü.

Aynı şekilde Suriye kirli zihinlerin kirli denklemlerine muhatap durumda ve hemen yanı başımızda.

Özellikle güçsüz ve Müslüman halk göçe zorlanıyor. Ülkenin içi boşaltılıyor. Terk etmeyenler ise katlediliyor.

Dersine katıldığım hocamın zikrettiği gibi kanaatim o ki; Suriye’den iki ya da üç devlet-devletcik türetilecek. Suriye prematüre bebek olarak hayatına devam edecek ama hemen sınırımızda yeni bir İspanya modelinin zemini işlenecek-işleniyor.

Nur topu gibi Hristiyan bir devlet komşumuz doğacak.

Çok uzak değil bu emin olun. Yakın zamanda manifestosu ufak ufak sosyal medya üzerinden coğrafyanın algısına sunulacaktır.

Endülüs’ün hem dini elinden gitti hem de devleti. Bakalım Suriye nasıl bir Hristiyan devlet kimliğine bürünecek.

Bir düşünelim jeopolitik konumumuzu. Sınırlarımızın büyük çoğunluğu etnik yapıların ellerinde dinleri değişiyor. Neredeyse Müslüman kimliği olan komşumuz kalmayacak sınırlarımızda.

Suriye prematüre hale getirilirken bütün Dünya, Yahudilerin emelleri doğrultusunda köklü bir politikanın ürünlerini yetiştiriyorlar. Sınırlarımıza sürekli kuvvet yığıyorlar.

Ama biz daha mühim işler ile meşgulüz! Başkanlık sistemi olmalı mı? Olursa hangi modelde olmalı? Bu konuda halkı nasıl bilinçlendiririz?

Her bir yanımızda tehlikeler varmış bunlarla oyalanacak vaktimiz bile yok!

Hem konforlu ve lüks salonların, bütün şatafat ve güzellikleri ile bize sunulan yapmacık statülerin yanında Suriye, Mısır, Gazze, Irak gibi konuların ne ehemmiyeti var ki!

Allah insanın içine iki kalp koymamıştır. Hem siyasete payanda olup hem de dava ruhu müteyakkız hale getirilemez.

Elbette siyaseti takip edeceğiz ama payanda olmaksızın. Elbette içinde dahi olacağız ama konforuna yenik düşmeksizin.

Aksiyonumuz her daim olmalı lakin sadece siyaset için değil, vatan için, din için, Allah için aksiyon ruhlu gençler olmalıyız.

Hemen yanı başımızda etkin bir Hristiyan devleti olacak. Kendimize yüklemeler yaparak göğüs gerebileceğimiz ya da etkince cevaplar verebileceğimiz bilinç ve bilgimiz olmalı.

Sınırımızda oluşacak komşumuz yeni İspanya modelinin muhatabı ve düşmanı biz gençler olacağız bunu asla unutmayalım.