BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İSG 2.dönem sınav sonuçları 16 Aralık ÖSYM sorgu ekranı

İSG 2.dönem sınav sonuçları ÖSYM sorgu ekranı ne zaman açıklanacak? İş sağlığı ve güvenliği uzmanı 2.dönem sınav soruları bugün 11 ocak'ta her an açıklanabilir. ÖSYM sorgu ekranı üzerinden açıklanacak olan İSG 2.donem sinav sonuclari internethaber'de.

Abone ol

16 aralık tarihinde gerçekleştirilen İSG 2.dönem sınav sonuçları her an açıklanabilir. ÖSYM tarafıdan açıklanacak olan İSG 2.dönem sınav sonuçlarını haberimizden bulabilirsiniz.

16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'nın sonuçları heyecanla bekleniyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İSG sınavının adayları sonuçları için sabırsızlanıyor. ÖSYM'nin yayımladığı takvime göre İSG 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

İSG 2.DÖNEM SINAV SONUÇLARI SORGU EKRANI 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen İSG 2. dönem sınavının sonuçları ÖSYM'nin yayımladığı takvime göre 11 Ocak 2018 tarihinde yani bugün her an açıklanabilir. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin  internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylar a tebliğ hükmündedir. Soru iptali için yargı yoluna başvurulduğunda yargı yerince bir karar verilinceye kadar değerlendirme yapılmayacak, sınav sonuçları açıklanmayacaktır.