BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77

İlişkilerde gerilim oluşabilir

İlişkiler, anlaşmalar, adalet, diplomasi gibi alanlarda eşitlik, paylaşım ve bireysel özgürlükler arasında çekişmeler olabilir. İlginç ve sürpriz ilişki, ortaklık, evlilik veya ayrılık haberleri duyabiliriz.

Bugün 28 Eylül Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay ilk dördün fazında. Ay sabah erken saatlerde Terazi burcundaki Güneş ile dik açı yapacak. Yeniayda oluşan bazı fikirler ve yeni girişimler ilk şeklini almaya başlayabilir. Çervemizden gelen bazı işaretlerle yön değişiklikleri de yaşayabiliriz.

Oğlak burcundaki Ay öğleden sonraki saatlerde Başak burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Güven ve huzur hissedebileceğimiz bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimizde somut ve pratik sonuçlar alabiliriz. Estetik ve konfor yönünden beklentilerimiz karşılanabilir, memnuniyetimiz artabilir. Çevremizdeki kadın figürlerden daha fazla destek alabiliriz.

Bugün Jüpiter ve Uranüs arasındaki karşıt açı kesinleşiyor. İlişkiler, anlaşmalar, adalet, diplomasi gibi alanlarda eşitlik, paylaşım ve bireysel özgürlükler arasında çekişmeler olabilir. İlginç ve sürpriz ilişki, ortaklık, evlilik veya ayrılık haberleri duyabiliriz. Sosyal adalet, işbirlikleri, yasal sözleşmeler ile ilgili önemli farkındalıklar oluşabilir. Dava ve mahkemelerden sürpriz sonuçlar çıkabilir.