BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.434,95

İlişki dinamikleri güçleniyor

Venüs ve Mars arasında etkinleşen üçgen açı günün sosyal etkilerini güçlendiriyor.

Bugün 8 Ağustos Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Güne ikizler burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 07:00’de Yengeç burcuna geçecek. Duygusal ve içe dönük enerjiler önümüzdeki iki gün özel yaşam, ailemiz ve evimizle ilgili konuları öne çıkarabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Venüs ve Kova burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Bazı önemli konularda haberler almamız veya kararlar vermemiz gerekebilir. Ailemiz ve kadın figürlerle olan ilişkilerde dikkatli olmalıyız. Geçmişe ait bazı takıntılı düşünceler, ilişkilerimize ait kaygılar duygusal olarak zorlayabilir. Venüs ve Mars arasında etkinleşen üçgen açı günün sosyal etkilerini güçlendiriyor. Eski arkadaşlardan haber almamız, bir süredir görüşmediğimiz kişilerle görüşmemiz mümkün.

Öğle saatlerinde ise Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak. Bu saatlerde karamsar ve melankolik hissetmemiz mümkün. Özellikle sabah saatlerinde yüzeysel konularla zaman kaybettiysek, öğleden sonra yapılması gereken işler ve sorumluluklar üzerimizde baskı yaratabilir.

Akşam saatlerinde ailemiz ve sevdiklerimizi koruma ve besleme içgüdülerimiz kuvvetli olacağından onların ihtiyaçları ile daha fazla ilgilenebiliriz.