BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03

İletişim ve ulaşımda dikkatli olmalıyız

Günlük işlerde karışıklık ve belirsizlikler meydana gelebilir. Yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı da temkinli olmalıyız.

Bugün 16 Ağustos Çarşamba... Merkür günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne değişken ve hareketli enerjiler veriyor. İletişim, eğitim, yakın çevre ilişkileri, kısa seyahatler daha fazla gündemimizde olabilir.

Sabah saatlerinde daha rahat ilerleyebiliriz. Ancak öğleden sonraki saatlerde Ay, retro Merkür ve Neptün ile gergin açılar yapacak.

Günlük işlerde karışıklık ve belirsizlikler meydana gelebilir. Yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı da temkinli olmalıyız. Zihnimiz dalgın olabileceğinden unutkanlık ve yanlış anlaşılmalar sorun yaratabilir.

Bugün Mars ve Plüton arasında oluşabilecek stresli açı hatalı ve ihmalkar davranışlarda kazalara yol açabilir, daha dikkatli  hareket etmeliyiz.

Akşam saatlerinden itibaren Ay, Aslan burcundaki Mars ile ile uyumlu görünüm yapacak. Zihinsel ve sosyal enerjilerin güçlenmesi gece saatlerini hareketlendirebilir. Yakın çevremizdeki kişilerle iletişimimiz güçlenirken, keyifli vakit geçirebiliriz.