BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

İlahi Azrail sen adamı öldürürsün..

Bir et kemik torbası değilsin sen ey insan! İçindeki cevherden, kalpten haberin olsun. İlmi istemekten sorumlusun.

2000'li yılların başlarında Samanyolu Tv'de başlayıp, alnı secde görmemiş kanallara kadar yayılmış bir sırlı diziler furyası dönemi olmuştu.

Zincirin ilk halkası, fırça saçlı nur yüzlü Reha Yeprem'li Sır Kapısı idi. Bu dizide kötülük yapanların üzerine ilahi adalet "şırank" diye tecelli ediyor, mazlumun ahı yerde bir kaç gün bile kalmıyor, zalimler sürüm sürüm sürünüyor, hiçbir hesap nedense ahirete intikal etmiyordu! 


Bu dizi furyasının içinde Vatikan'ın Fetö ile bizim beynimize işlemeye çalıştığı "diyalog" tehlikesini en fazla ihtiva eden "Büyük Buluşma" dizisi hakkında konuşalım..


Dizide senin benim gibi bir müslüman Anadolu insanının yaptığı hatalar günahlar konu ediliyor. Umulmadık bir anda, adam ölüyor ve ruhu bedenden ayrıldığında  kendisini, beyaz sakallı karizma bir ihtiyarın karşısında buluyor. Bu adam yani "sorgu meleği" ince ince hesaba çekiyor, yaptıklarını plazmadan kendisine izlettikten sonra, amel defterini soldan verip, cehenneme gönderiyor. Özetle böyle..
 

Tezgaha bak sen! İmanlı ölüp ölmemesi önemli değil, iyi insan olsa cennete girecek! Hem kimse çıkıp demiyor ki bu detaylı sorgu kıyamet koptuktan sonra olacak, cennette veya cehennemde şu an kimse yok, sırattan geçenler cennete girecek.. 


İnsan ne kadar iyi olursa olsun, iman etmedikçe cennete giremez. Aynı zamanda kalbinde hardal tanesi kadar imanı olan da yaptığı kötülüklerin cezasını çektikten sonra cennete girer. Fetö'nün diyalog safsatasında ise insanlara; iman etmenin gerekli olmadığı inandırılmaya çalışılıyordu.
 

Önderin Fethullah Gülen, sana Allah'ın yasaklarını yapmanı söylerse yap, yüce(!) hizmet hareketinin bekası için namazı terket, kimse seni tanımasın diye kadehi kaldır, vatanı sat, meclisi bombala.. İman etmek ya da imanın gerektirdiği vazifeler gereksizdir demekti "dinler arası diyalog"..
 

Hasılı kelam, dizideki hiçbirşey kuran ve hadislerde anlatıldığı gibi değildi fakat bunu kimse farketmedi..

Sırf görsel efektlerin hatrına oturup kendi dininizi dizilerden öğrendiğiniz için, binlerce yıldır yazılmış kitaplar sizden davacı olmasın?

Dünyanın görmüş olduğu en ürkütücü, en satılmış, en kanlı haçlısı gelmiş müslüman bir ülkede kanal açmış, Fatih'le Selahaddin'in torunlarının dinini fikrini parmağında oynatıyorsa, sebebi cehaletten başka ne olabilir?
 

Bir et kemik torbası değilsin sen ey insan! İçindeki cevherden, kalpten haberin olsun. İlmi istemekten sorumlusun. Arada bir Ruhul Furkan oku, şu aciz, hazin, kederli dünyada, huzuru bulursan, Kuran'ın sayfalarında, ulemanın satır aralarında bulursun..

Eğriyi doğruyu ayırt edemeyecek kadar bir sefalete sakın düşme, düşersen seni kaldırmak için uzanan el belki yeni bir kriptodur; doğruluyorum, cennetle müjdeleniyorum zannederken, kendini vatana ihanet çukurunda bulursun..