BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98

İkizler Burcundaki Ay Sürpriz Haberler Getirebilir...

Öğle saatlerinden itibaren Ay Güneş ve Uranüs ile olumlu görünüm yapacak. Sosyal ilişkiler ve iletişim konusunda destekleyici enerjiler devrede olacak.

Bugün 4 Nisan Cuma...Venüs günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne meraklı ve hareketli enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay Neptün kare açısı bilinçaltımızı hareketlendirebilir ve ilginç rüyalar görmemize neden olabilir.

Öğle saatlerinden itibaren Ay Güneş ve Uranüs ile olumlu görünüm yapacak.

Sosyal ilişkiler ve iletişim konusunda destekleyici enerjiler devrede olacak. Yazılı ve sözlü iletişim artarken, çok sayıda ilginç haber de duyabiliriz.

Zihinsel olarak yaratıcılığımız artacağından, ilginç fikirler üretebiliriz. Gün boyu kısa seyahatler yapabilir, yakın çevremizle olan ilişkileri güçlendirebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, oldukça hoş olaylar yaşayabilirsiniz. Son derece canlı ve hareketli olmanın yanında, hiç beklemediğiniz anda gelen sürprizler sayesinde de keyifli anlar geçirmeniz mümkündür.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün hızlı hareket edebilirsiniz. Zaten uzun uzun düşünmek, tasarlamak için vakit de bulamayabilirsiniz. Özellikle de maddi nitelikli olay ve gelişmelerle ilgili olarak çabuk karar vermeniz gerekebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bu dönemde dış dünyaya odaklanan karakteriniz, içinizde, işleri biraz erteleyip hayatın zevklerini tatma isteği doğurabilir. Tatile çıkmak veya bir eğlence faaliyeti için plan yapmak günün ana konuları olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Hayatınızın birçok alanında hareketlenmeler, yeni gelişmeler olabilir. Ancak, bunların bazıları perde arkasında gerçekleşebilirler. İlk etapta fazla hissetmeseniz bile değişimlerin başladığını kısa zamanda göreceksiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, eğlence fırsatlarının yanında, sosyal hedeflerinizle ilgili çeşitli şanslar da yakalayabilirsiniz. Bunları değerlendirirseniz, birçok açıdan son derece olumlu bir gün geçirebilirsiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, insanlar, kendilerine karşı sahip olduğunuz görevlerle ilgili tüm faaliyetlerinizi yakından izleyebilirler. Özgüveninizin yüksek olması, size oldukça büyük destek verecektir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenize karşı sahip olduğunuz görevlerinize ağırlık verebilirsiniz. her şeyin iyi biçimde tamamlanması sayesinde çevrenizdeki insanların takdirini toplayacaksınız. Size duydukları güvende ciddi bir artış olacaktır.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, maddi konularla ilgili olarak dikkatli olmalısınız. Ortak kaynakları kendi planlarınıza göre değerlendirmekten uzak durun. Dürtülerinize hakim olun ve gereksiz masraflardan kaçının. 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün duygusal tepkilere dikkat edin. Sükunet içinde kalmaya çalışın. Hoşgörü ve uyumun hakim olduğu ortamlar yaratırsanız, çok keyifli ve rahat bir gün geçireceksiniz. Grup aktiviteleri ana konulardan olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, bir çok farklı konu ile ilgilenmeniz istenebilir. Bunlar tüm vaktinizi alacakmış gibi görünseler de aslında çok kapsamlı olmayacaklarını bilmelisiniz. Erteleme yoluna gitmezseniz kendinize ayıracak yeterli zamanınız kalacaktır.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sevdiğiniz kişi ile olan ilişkinizde, aranızdaki duyguların yoğunlaşması söz konusu olabilir. Bu yoğunluğu romantizm gibi alanlara yöneltin. Gün içinde birbirinize vakit ayırın. 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Ev yaşamı ve aile ilişkileri ile ilgili konu ve kavramların ön plana çıkması mümkündür. Çeşitli aile içi sorunlarla ilgilenebilir, fikir ayrılıklarından çıkan çatışmaları giderebilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI