BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,26

İkizler Burcunda Yeni Ay...Değişken Enerjilerle İçimiz Kıpır Kıpır!

28 Mayıs’ da 21:40’da Güneş ve Ay İkizler burcunun 7 derecesinde birleşecek ve Yeni Ay doğacak.

28 Mayıs’ da  21:40’da Güneş ve Ay İkizler burcunun 7 derecesinde birleşecek ve Yeni Ay doğacak.

İkizler burcu hava elementinin değişken nitelikli bir burcudur. Zihin, öğrenme, eğitim, bilgi, iletişim, yazma, konuşma, eğitim, seyahatler, nakliye, ticaret, reklam, pazarlama, basın, yayın, gazeteciler, yakın akrabalar, kardeşler, komşular İkizler burcunun temsil ettiği kavramlardır.

Yeni aylar yeni başlangıçlar ve girişimleri temsil ettiği için meraklı ve hareketli İkizler burcu günlük yaşamımıza bir tazelenme ve canlanma getirebilir.

Yeni ay başta İkizler ve Yay olmak üzere Başak ve Balık burçlarının ilk dekanında doğanlar için daha belirgin etkiler ortaya çıkarabilir. Terazi, Kova, Aslan ve Koç burçları için destekleyici bir yeni ay olabilir.

Yeni ayın yönetici gezegeni Merkür İkizler burcunun son derecesinde (anaretik) yerleşerek çok kuvvetli ve dikkat çekici. Bir başka anaretik yerleşimli Venüs ile sextile açı yapıyor. İki gezegen de sosyal gezegenler olarak haberleşme ve iletişim trafiğini çok arttıracak gibi görünüyor. Yeni başlangıçlar ve gerekli olan dönüşümler için bu iki gezegen de çok kuvvetli çalışabilir. Yeni ay haftasında çok fazla değişik haber duyabiliriz. Ancak bunların çoğu yüzeysel kavramlar  ve dedikodular da olabilir.

Yeni ay haritasında Yay burcu yükseliyor. Yay burcu medya, yayıncılık, yüksek öğrenim, akademisyenler, hukuk, yargı, uluslar arası işler, yabancı kültürler, seyahatler, turizm, havayolu vb. konuların gündemde olacağını gösteriyor.

Özellikle 13 Haziran’da Yay burcu dolunayı yeni ay haritasının yükselen noktasında olacağından bu yeni ayın enerjilerini ay ortasında daha belirgin olarak hissedebiliriz.

 

İkizler burcundaki Güneş ve Ay Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapıyor. Hareket, motivasyon ve yüksek enerji veren bu durum, seyahatler, toplantılar, iletişim, haberleşme ve eğitim ile ilgili konuları hızlandıracaktır.

Balık burcundaki Neptün Güneş ve Ay ile tam partil kare açı yapıyor. Neptün kuvvetli bir yerleşimde olduğu için hayal gücü, ilham, yüksek sanat, ruhsal ve manevi konularda açılımlar yapabilir. Sanatsal yaratıcılığımızın artması değişik ve orijinal fikirler, vizyonlar verebilir. Müzik, edebiyat, şiir alanında yeteneklerimizi daha rahat ortaya çıkarabiliriz.

Ancak Neptün’ün olduğu yerde ortam biraz sisli puslu olacağı için belirsizlikler, yanılgılar, karmaşalar da oluşabilir. Bu nedenle özellikle yeni bir girişimde bulunurken, anlaşma, sözleşme vb. yaparken ticari faaliyetlerde detaylara dikkat etmeli herkese hemen güvenmemeliyiz.

İkizler burcu bedenimizde solunum yolları, akciğerler, omuzlar, kollar, eller ile ilgilidir… Bu bölgeler biraz daha hassas olabilir. Neptün etkisi alerjik solunum yolu problemleri, astım, bazı romatizmal problemleri arttırabilir.

İlaç, sıvı ve alkol tüketiminde daha dikkatli olmalıyız. Hava nemli ve bol yağışlı olabilir. Su, sıvılar ve gazlı maddelerden gelebilecek zararlara da dikkat etmeliyiz.

YENİ AY TÜRKİYE’Yİ NASIL ETKİLER?

İkizler burcu Yeni ayı Türkiye horoskopunun on ikinci evinde doğacak. Burası ülke haritasında gizli düşmanlar, casuslar, gizli örgütler, hapishaneler, bakım evleri, hastaneler, yardım faaliyetleri, sendikalar, grevler, petrokimya tesisleri, büyük baş hayvanlarla ilgilidir.

Güneş ve Ay haritada Ay düğümleri ile kare açı yaparak etkisini daha da arttırabilir. Ülkede temsil ettiği konularla ilgili geçmiş ve gelecek arasında belirleyici bazı yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Neptün güney düğümde yerleşerek yeni ay noktasına kare yapıyor.

Milletçe geçmişten gelen alışkanlıkları, davranış modellerini bırakıp, geleceğimizi şekillendirecek yeni düşünceler geliştirebileceğimizi işaret edebilir. Kuzey düğüm Başak yöneticisi Merkür aynı zamanda Yeni ayın da yöneticisi. Üstelik ülkemizin natal Ay’ı ile tam partil kavuşum yapıyor.

Genel olarak halkı temsil eden Ay ile Merkür’ün kavuşması halkın kendini ifade etmesi yönünde önemli bir değişim geçirdiğini, sesinin çıkacağını, yazılı ve sözlü iletişimlerin artacağını ifade ediyor. Haritanın on birinci evinde yerleşen Venüs ile Merkür’ün sextile açısı organizasyonların, dernek ve grup çalışmalarının yoğunlaşabileceği bir dönemi işaret ediyor.

Güneş ve Ay natal Mars ile tam partil üçgen açı yapıyor. Enerji ve motivasyon çok yüksek olacağı için ülkemizin çok hareketli ve ilginç bir haftaya girdiğini söyleyebiliriz.

Haber trafiğinin çok artacağı, basın ve medyanın aşırı hareketleneceği bir haftada olacağız. Halkın kendini ifade ettiği sosyal medya çok daha aktif olacaktır. Ancak Neptün etkisi karışıklık, dağınıklık ve bulanıklık yaratabilir. Her duyduğumuz habere inanmamalıyız. Spekülatif haberler, dedikodular, yalanlar çoğalacaktır. Hırsızlıklar, dolandırıcılar, gizli düşmanlıklar, yasa dışı örgütlerin devrede olacağını da unutmamalıyız.

İkizler ve Yay hattının temsil ettiği, eğitim, öğrenciler, medya, yayın, iletişim, gazeteciler, akademisyenler, hukuk , ulaşım ile ilgili konularda karışıklıklar, değişken ve belirsiz koşullar oluşabilir. Bazı gizli durumlar ortaya çıkabilir. Spekülatif haberler halkı etkileyebilir.

İkizler burcunun temsil ettiği ulaşım, trafik, taşıma araçları ve nakliye ile ilgili konularda dikkatsizlik ve ihmaller oluşabilir. Neptün etkisi su, deniz yollarında daha fazla temkinli olmamızı gerektiriyor. Hava genel olarak çok yağışlı olabilir. Bazı bölgelerimizi fazla etkileyebilir. Bunun yanı sıra Neptün’ün temsil ettiği su, sıvılar, alkol, ilaç, kimyasallar ve gazlara dikkat etmeliyiz…

Burç yorumlarınızı okurken, öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuzu da takip ediniz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

İkizler burcu yeni ayı günlük hayatınızı hareketlendirebilir ve iletişimi hızlandırabilir. Kısa seyahatler yapabilir, birçok haber duyabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, komşular, iş arkadaşları, eğitim, ticaret, reklam, anlaşma, sözleşme, basın, yayın, pazarlama vb. konularda yeni gelişmeler olabilir. Düşüncelerinizin çok hızlandığı bu dönemde aklınıza yaratıcı birçok fikir gelebilir.

Yeni projeler için anlaşmalar, sözleşmeler, iş ortamınızda tanıtım, sunum ve projeler gündemde olabilir. Hayal gücü ve sezgileriniz yoğun olacağı için iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Ancak gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Aksi halde bazı aldanışlar ve yanılgılar meydana gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili sizden gizlenen birçok haber duyabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İkizler burcu yeni ayı maddi değerleriniz, kazançlarınız, para ile ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme getirebilir. Çalışmalarınız karşılığı gelen paralarla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Sosyal ve sanatsal kavramlarla bağlantılı olarak yeni gelir imkanları ortaya çıkabilir. İş ve çalışma temponuzun hızlandığı bir dönemde olacaksınız. İş amaçlı toplantılar, seyahatler gündeme gelebilir. Para ile ilgili daha fazla haber alabilir, konuşma yapabilirsiniz. Bir seyahat ve tatil için para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra iletişim cihazları, telefon, bilgisayar, otomobil vb. için de harcamalar olabilir.

Geleceğe yönelik yeni vizyonlar geliştirebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz konular ve projeler için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak gerçeklerden fazla uzaklaşmadan elinizdeki somut değerleri doğru değerlendirmeye çalışın. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız bazı konularda sizi yanılabilir. Hayal kırıklıkları yaşamamak için özellikle maddi konularda garantici olmalı detaylara dikkat etmelisiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sevgili İkizler bu yeni ay ile yılın önemi bir döneminde olacaksınız. Yeni ay enerjileri hayatınızın her alanında yeni girişimler ve başlangıçlar meydana getirebilir. Bir süredir üzerinde düşündüğünüz ve planladığınız kavramları uygulamaya koyabilirsiniz. Günlük hayatınız hareketlenebilir ve iletişimleriniz artabilir. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz, zihninizin hızlı çalıştığı bir dönemdesiniz.

İş ve kariyer hayatınızla ilgili değişik vizyonlar oluşturabilirsiniz. İş konularında toplantı ve seyahatler artabilir. Birden fazla iş ile ilgilenebilir ve aralarında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz, sanatsal kavramlarla ilgili projeler gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili gerçekçi olmalı, somut değerlere önem vermelisiniz. Neptün etkisi bazı yanılgılar ve hayal kırıklıkları meydana getirebilir. Yeteneklerinizi iyi kullanabileceğiniz konulara yönelmelisiniz. Üstlerinizle ilişkilerde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Ay sonundan itibaren para ile ilgili konularda sevindirici gelişmeler olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

İkizler burcu yeni ayı günlük hayattan biraz uzaklaşıp, iç dünyanıza yoğunlaşmanıza imkan verebilir. Düşünce ve duygularınızı gözden geçirebilir, farkındalıklar kazanabilirsiniz. Hayata bakışınızda daha duygusal, hassas olmanız mümkün. Yaratıcılığınız ve sezgileriniz güçlenebilir. Ev ve aileyle ilgili konulara hızlı gelişmeler olabilir. Bazı sorunları iç sesinizi dinleyerek çözmeniz daha kolay olacaktır. Sizden gizlenen bazı konuları öğrenmeniz, yeni haberler duymanız mümkün.

Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuksal kavramlarda belirsizlikler oluşabilir. Yeni adım atmadan önce şartları iyice gözden geçirin. Gizli düşmanlıklara karşı da temkinli olun. Eşyalarınızın kaybolması ve küçük hırsızlıklar söz konusu olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızla ilgili bakım, tedavi, kontrol amaçlı hastane, klinik vb. yerleri bu ay daha fazla ziyaret edebilirsiniz. Bu ziyaretler aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili de olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

İkizler burcu yeni ayı sosyal hayatınızı hareketlendirebilir. Arkadaş çevreniz ile ilgili yenilikler yapabilir, kısa ve uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Grup çalışmaları, organizasyonlar, dernek, vakıf faaliyetleri içerisinde yer alabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni projeler gündeme gelebilir, toplantı ve sunumlar yapabilirsiniz. Ortaklı gelirler ve hisseli paralar alanınızda Neptün bazı belirsizlikler ve yanılgılar oluşturabilir. Kredi işlemleri, borç, alacak, vergi, sigorta, nafaka, miras vb. konularda dikkatli olmalısınız. Hayal kurmadan somut değerlere göre hareket etmelisiniz.

Zihniniz çok hızlı çalışacağından, yeni fikirler ve projeler üretme konusunda çok aktif bir döneme giriyorsunuz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler de gündeme gelebilir. Yeni bir iletişim cihazı veya otomobil almaya da karar verebilirsiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İkizler burcu yeni ayı kariyer hayatınızda ve toplum önündeki görevlerinizle ile ilgili yenilikler meydana getirebilir. Kariyerinizde bir ilerleme, görev alanlarınızda değişim veya kendi işinizi kurmak ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. İş ve kariyer ile ilgili oldukça hareketli bir dönemde olacaksınız. Toplantılar, konuşmalar, haberler artabilir ve iş seyahatleri gündeme gelebilir. Birden fazla iş imkanı ile karşılaşabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Ortaklıklar evinizdeki Neptün işbirliklerinde oluşabilecek bazı yanılgı ve aldanmalara da dikkat ediyor. Bu nedenle detayları iyi gözden geçirmeli, hayalci davranmamalısınız. Sanat, sanatçılar, medya, yayıncılık, yaratıcılık gerektiren konularla ilgili işbirlikleri yapabilirsiniz. Ya da toplum önündeki statünüzü etkileyecek bazı özel ilişkiler, evlilik gibi konular da gündeme gelebilir. Ay sonundan itibaren maddi konularda sizi memnun edecek hızlı gelişmeler olabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İkizler burcunda doğacak Yeni Ay, karşınıza bir seyahat ve tatil fırsatı çıkarabilir. Yurtdışı, yüksek öğrenim, medya, yayıncılık ve hukuksal konularda beklentileriniz varsa bu yeni ayla birlikte gelişmeler hızlanabilir. Uzaklardan yakınlarınız ve arkadaşlarınız ziyaretinize de gelebilir. Haberleşme trafiğinin yoğun olduğu bu dönemde düşünce ve inançlarınızda da bazı yenilikler yaşayabilirsiniz. İş ile ilgili yeni projeler gündeme gelebilir.

Günlük rutinleriniz, beslenmeniz ve sağlığınızda dikkat etmeniz gereken konular olabilir. Alkol ve ilaç kullanımında temkinli olmalı, alerjik sağlık sorunlarına karşı tedbir almalısınız. Hizmet aldığınız kişiler, yardımcılar ve evcil hayvanlarla ilgili yanılgı ve karışıklıklar söz konusu olabilir. Ay sonunda itibaren iş ve kariyer ile ilgili daha rahat bir sürece girebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İkizler burcu yeni ayı maddi kaynaklarla ilgili yeni kavramları karşınıza çıkarabilir. Bir kredi, işinize yatırım yapacak bir ortak, sigorta, prim, vergi, nafaka, miras gibi kavramlar bu yeni ayda sizi meşgul edebilir. Spekülatif piyasalar ve riskli yatırımlara karşı dikkatli olmalısınız. Hesap hataları yapmamaya çalışın, ödemelerinizi ihmal etmeyin.

Aşk hayatınız ve cinsellikle ilgili konular hareketlenebilir. Romantizm ve heyecan artabilir. İlişkilerinizde fazla hayalci davranmamalı, gereksiz risklere girmemelisiniz. Sağlığınız ile ilgili bir tedavi ve operasyon gündeme gelebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

İkizler burcu yeniayı ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeni bir dönemi başlatabilir. Eş ve partnerle olan iletişiminiz artabilir. Ev, aile ve evlilikle ilgili konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Eşiniz ve ebeveynler arasında kalmanız ve duygusal karmaşalar yaşamanız da mümkün. Bir süredir beklediğiniz iş ortaklığında maddi desteklere de kavuşabilirsiniz. Yeni ortaklık projeleri ve grup çalışmaları hızlanabilir. Olaylara gerçekçi yaklaşmalı fazla idealize etmemelisiniz.

Eviniz ve çalışma ortamında iletişim cihazları, su sistemleri ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Gerekli tedbirleri almanız doğru olacaktır. Ay sonundan itibaren iş ve maddi konularda daha güvenli şartlar oluşabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İkizler burcunda doğacak yeniay, günlük yaşamınız, iş ve çalışma koşullarınızda yenilikler getirebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuyla ilgilenmek, yeni bir diyet beslenme, spor programına başlamak, mevsimsel alışverişler yapmak, giyim stilinizi yenilemek ana konulardan olabilir. Yeni bir evcil hayvan almaya da karar verebilirsiniz.

İş, çalışma koşullarınız ve hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz daha olumlu bir döneme girebilir. Düşüncelerinizde yaratıcı ve idealist davranabilirsiniz. Ancak gerçeklerden uzaklaşmamaya özen gösterin. Seyahatlerde, iletişimlerde ve yakın akrabalarla ilgili bazı yanılgılar ve karışıklıklar gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili alerjik sorunlara karşı temkinli olmalı, beslenmenize dikkat etmelisiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

İkizler burcunda doğacak Yeni Ay, aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konularda başlangıçlar getirebilir. Sanatsal bir faaliyete, hobilerinizle ilgili bir kursa başlayabilirsiniz. Hamilelik, doğum ve çocuklarla ilgili gelişmeler hızlanabilir. Maddi harcamalarınız artabilir, kontrollü olmalısınız. Riskli yatırımlar ve spekülatif piyasalardan uzak durmakta fayda var.

Ay sonundan itibaren eviniz ve ailenizle ilgili keyifli gelişmeler olabilir. Evinizi güzelleştirme ve dekorasyon çalışmaları yapabilir, aile üyeleri ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Misafir ağırlamanız ve davetler vermeniz mümkün. Evde çalışma ortamı oluşturabilir. 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

İkizler burcunda doğacak Yeni ay, aile üyeleri ve evinizle ilgili kavramlarda yenilikler getirebilir. Evde yapılacak bir tadilat, taşınma, ev alımı, satımı, kiralama vb. daha fazla gündeminizde olabilir. Aile üyeleri ile olan ilişkilerinizde duygusal davranabilirsiniz. Evde misafir ağırlayabilirsiniz. Ev ve ofiste kullandığınız iletişim cihazları ve su sistemlerinde bazı sorunlar oluşabilir.

Alerjik sağlık sorunları bu dönemde artış gösterebilir. Gerekli tedbirleri almalısınız. Ay sonundan itibaren çocuklar ve yakınlarınızla keyifli programlar yapabilir, seyahat ve tatile çıkabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI