BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

İdris Bal sonunda patladı

Cemaate yakınlığıyla bilinen Kütahya milletvekili İdris Bal, kurduğu partiden neden istifa etmek zorunda kaldığını anlattı.

Abone ol

Kendisine verilen hiçbir vaadin yerine getirilmediğini söyleyen İdris Bal, "arkandayım" diyenlerin şimdi telefonuna bile çıkmadığını söyledi.

Gülen medyasına sert tepki göstererek kendi kurduğu partisinden istifa eden İdris Bal, bugün Twitter'den sert açıklamalar yaptı.

Dershane krizinde AK Parti'den istifa ederek Demokratik Gelişim Partisi'ni kuran ancak kendisine destek verilmediği gerekçesiyle partisinden istifa eden Bal, kendisini teşvik edenlerin sözünde durmadığını iddia etti.

CEMAAT MEDYASINA 'YAZIKLAR OLSUN' DEYİP İSTİFA ETMİŞTİ

Kütahya Milletvekili İdris Bal, kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi'ndeki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladığı 31 Mart tarihli basın toplantısında son 1.5 aydır STV ve Bugün grubunun da kendisine sansüre başladığını savunmuştu. Bal, şunları söylemişti:

"Ben bu mağdur kesimi savunmanın dışında ne zarar verdim STV ve Bugün grubuna? STV ve Bugün'de 1.5 aydır yer alamıyoruz, sansür var. Gazetelerde de aynı şekilde. Bir iki küçük istisna var, o da yazılı değil, internet kısmında. Demek ki mağdur olanlar bile ilkeli olamıyor. Ben STV grubunu, Bugün grubunu ilkeli olmaya davet ediyorum. Bu İdris Bal size ne yaptı? Her mağduriyette yanınızda yer almadı mı? Bu şu demek; İdris bal biz sizi bitireceğiz, biz sizi yalnızlaştıracağız, yalnızlığınız içinde boğacağız. İdris Bal ve partisine en azından bir HDP vekiline verdiğiniz değerin yarısını vermeliydiniz, bir HDP vekilinin döndürüp döndürüp açıklamasını yayınlarken İdris Bal'a sansür koydunuz. Ne zaman? Tam da seçimlere gireceğimiz bir dönemde."

İŞTE İDRİS BAL'IN TWITLERİ

1.20150604073932.jpg

2.20150604073943.jpg

3.20150604073952.jpg