BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL

İçişleri Bakanı Soylu’dan polislere müjde!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da bir otelde düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yerleştirme Kursu" programına katıldı. Soylu burada tüm polisleri yakındıran ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle çalışma saatlerindeki mesai mefhumu konusunda, polislerin rahatlatılması hususiyetine başından itibaren dikkat ettiklerini belirterek ''Şimdi 12-24'e düştük. Esas hedefimiz 8-24'tür" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da düzenlenen "Polis Merkezi Amirleri Eğitici Yerleştirme Kursu" programında önemli açıklamalarda bulundu. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış törenine katılmak üzere gün  içerisinde Hakkari'nin Çukurca ilçesine gittiğini hatırlatan Soylu, "Manzarayı  size şöyle ifade edebilirim, huzur içerisinde bir Çukurca... Kendisinden emin,  eğiticilerimize, öğretmenlerimize, devletimize güvenen, orada bulunan  çalışanlarımızın Çukurcalı vatandaşlarımıza hizmet ettikleri bir Çukurca." diye  konuştu.

POLİSLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Polislerin çalışma saatine değinen Soylu, "Özellikle çalışma  saatlerindeki mesai mefhumu konusunda, arkadaşlarımızın (polislerin)  rahatlatılması hususiyetine başından itibaren ortaya koyan bir anlayışı hep  beraber gerçekleştiriyoruz. Şimdi 12-24'e düştük. Doğru mü Esas hedefimiz  8-24'tür. İlk önce hedeflediğimiz bir takım noktalarda daha sonra Allah nasip  ederse tümünde." dedi.

Her gün yeni yeni suç türleriyle karşılaştıklarını ifade eden  Soylu, "Adam evde oturuyor, bilgisayar başında kimseye temas etmeden, evinden  çıkmadan suç işleyebiliyor. Kredi kartı hırsızlığı yapıyor, dolandırıcılık  yapıyor, terör propagandası yapıyor. Teknoloji her şeyi beslediği gibi suçu  da besliyor ve yine iletişimin gelişmesi, insanların ahlakını da bir yönüyle  olumsuz etkiliyor." ifadelerini kullandı.