BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42

İçerideki Burseya Dağı!..

Hay senin ceddine rahmet Recep Tayyip Erdoğan! Ne iyi ettin de bu kan emicilerin önüne geçtin.

Tüm meslek örgütlerine ilişkin çalışma başlatan hükümet, teröre ve teröriste örtülü destek veren odalara zorunlu üyeliği kaldırıyor. 

Hay senin 7 ceddine rahmet Recep Tayyip Erdoğan!

Ne iyi ettin de bu kan emicilerin önüne geçtin. Ne iyi ettin de yıllardır "Zorunlu üyelik" adı altında adeta haraç toplayan şehir eşkiyalarının tekerine çomak soktun. 

Hem Türkiye’de yaşayacaksın hem de Türk devletine kin kusacaksın. Hem devletten maaş ve yardım alacaksın, hem de teröre ve teröriste çaktırmadan destek vereceksin.

Benim ülkemin evlatları sınır ötesinde vatan için, millet için canını verecek. Bu soysuzlar hem milletin vergisinden zıkkımlanacak hem de teröristlerin arkasında duracak. 

Yok öyle!..

Türk Tabipler Birliği, Mimarlar Odası, Elektrik mühendisleri Odası, Ticaret Odası, zurnanın son deliği odası vs...

Garip esnafın, üç kuruş alan hekimin, hayatını birkaç projeye bağlayan mühendisin parasını yemekten başka ne halta yarıyor bu odalar biri söylesin lütfen?

Ülkenin her büyük projesini kötülemekten başka işe yaramayan Mimarlar ve Mühendisler Odası ne halta yarıyor söyleyin?

LPG sızdırmazlık raporu veren tek yer olarak belirtilen bu kuruma on yıllardır ödenen paranın haddi hesabı yok. Mimarlar ve Mühendisler Odası ile LPG sızdırmazlık raporu ne alaka ya?

Alakası var ise dahi...

Devletin sana akıttığı trilyonlara rağmen devlet düşmanlığı yapacaksın, ülkenin en güzide projelerine engel olacaksın.

Var mı böyle puştluk ya?

Türkiye buna benzer örnekleri bir an önce çoğaltmalı. Odaymış, birlikmiş, örgütmüş, hepsine ama hepsine verilen yetkiler de derhal kaldırılmalı. Bunlar bu yolla adeta bir sektör oluşturmuş. Bu ve benzeri odalar birilerine avanta kapısı olmuş. 

Bildiğin soygun düzeni yahu...

İzmir Tabipler Odası hemen açıklama yapmış, "Kaygılıyız" demiş. Türk isminin arkasına saklanıp Türkiye düşmanlığı yapanlar seni kaygılandırmadı. Teröre ve teröriste destek verenler seni kaygılandırmadı. Ama avantan kesilince kaygılandın değil mi? 

Kaygılanacaksın tabi, kaygılanmaman anormal olurdu çünkü artık soygun yapamayacaksın! 

Hiç o tarafa bu tarafa kıvırmayın!

Ya çıkıp adam gibi içinizdeki pislikleri temizleyeceksiniz. Ya da onların hainliklerine suskun kalmanın bedelini ödeyeceksiniz. 

Nokta...

Hiç kimse bunların arkasında durmak gibi bir gaflete düşmesin. Vatanını, milletini seven bu tür oluşumların yanında olmaz, olamaz.

Çünkü eli silahlı PKK'lı terörist bile, bu odaları yöneten bazı isimlerin yanında acemi kalır...

Vallahi de billahi de içerdeki Burseya Dağı bu tür kuruluşlardır. Bu kuruluşlar temizlenmeden Türkiye'nin düzlüğe çıkmasına imkan yoktur!