BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06
MAGAZİN

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer arasında Afrin krizi!

Mahmut Tuncer, 2006 yılında canlı yayında barıştığı İbrahim Tatlıses'le bu sefer de Afrin meselesi yüzünden küstüklerini Kanal D'deki 2. Sayfa programında açıkladı.

Daha önce ‘Bileydim’ türküsü yüzünden kanlı bıçaklı olan İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer, 2006 Osman Yağmurdereli’nin sunduğu ‘Ey gidi Günler’ programında barışmıştı. Fakat ikili arasında bu sefer de 'Afrin' krizi çıktı. Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Tuncer, Tatlıses ile bir daha barışmayacağını ifade ederek zehir zemberek sözler sarf etti.

İbrahim Tatlıses ile rahmetli Yağmurdereli'nin programında gözyaşları içinde barışan Mahmut Tuncer, görüntüleri 2. Sayfa'da yeniden izleyince duygu dolu anlar yaşadı. Tatlıses'le tekrar küs olduklarını söyleyen Tuncer, aralarındaki meseleyi şu sözlerle dile getirdi;

"İbrahim ile yine küsüz, konuşmuyoruz, Osman ağabeyi görünce gözlerim doldu. Ankara'ya geldiğimde ilk tanıdığım sanatçılardan biriydi. Küsme nedenimiz iki kişinin arasında olan bir şeydir, üçüncü kişiyi ilgilendirmez. Biz iki hemşehriyiz.

Sitene Ekle