BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal için yeni açıklama durumu kötü mü?

İbrahim Erkal'ın son durumu hakkında yeni açıklama geldi. Eşi başucundan ayrılmazken 2 haftanın sonunda İbrahim Erkal'dan hala iyi haberler yok. Yoğun bakımdaki İbrahim Erkal

Abone ol

12 Nisan'da evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve ardından kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen İbrahim Erkal'ın beyninde oluşan ödemin geriye gitmediği, kalbinin çalışmasına rağmen makineye bağlı olarak tedavisinin sürdüğü yönünde haberler yayılmaya başladı.

Söylentiler üzerine, şarkıcının sağlık durumu hakkında resmi Facebook sayfasından açıklama yapılarak, "İbrahim Erkal'ın durumunda değişiklik yok. Sizden ricamız sosyal medyadaki asılsız haberlere itibar etmeyin. Çünkü sizler gibi bizler de ailesi de üzülüyor" denildi.

Ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneden ise ilk gün yapılan açıklamadan sonra yeni bir açıklama gelmemesi dikkat çekici. O açıklamada İbrahim Erkal'ın derin komada olduğu ve durumunun ciddi olduğu bildirilmişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İbrahim Erkal'ın evinin otoparkında baygın halde bulunmasıyla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca re'sen başlatılan soruşturma kapsamında 7 güvenlik kamerası kaydının incelenmesi kararı alındı.

Saldırı ihtimalini göz önünde bulunduran savcılığın Erkal'ın baygın bulunduğu otoparkı gören 7 farklı güvenlik kamerası görüntülerine el koyduğu öğrenildi. Görüntülerin her karesinin tek tek inceleneceği ve detaylı incelemenin ardından hazırlanacak raporun savcılığa sunulacağı kaydedildi.