BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
MEDYA

İbrahim Büyükak'ı gözyaşlarına boğan babaanne yazısı

TV8'deki Eser Yenenler Show programına konuk olan İbrahim Büyükak, Kafa dergisinin bu ayki sayısında babaannesi için yazdığı yazı okununca gözyaşlarına hakim olamadı.

Eser Yenenler'in TV8 ekranlarındaki yeni programı EYS Show, dün gece Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'ın konuk olduğu ilk bölümle izleyici karşısına çıktı. Programın ilerleyen dakikalarında Yenenler, yakın dostu İbrahim Büyükak'ın 'KAFA' dergisinin bu ayki sayısında babaannesi için yazdığı yazıyı okumak istedi. Fakat daha yazıyı okumaya başlamadan  Büyükak gözyaşlarına hakim olamadı.

Büyükak konuya "Babaannem ile çok iyi bir ilişkimiz vardı. Film çekimleri esnasında vefat etti. Oğuzhan'ın da bir hafta sonra anneannesi vefat etti. Komedi filmi yapıyorsunuz. Zor bir süreçti." sözleriyle açıklık getirdi. İşte İbrahim Büyükak'ın babanesi için kaleme aldığı o dizeler:

Gerçek seven sadece aklıyla sevmez, bütün ruhuyla sever sevdiğini... Ben babaannemin, zihninde bir anı tanesi kalmadığında bile beni gerçekten sevdiğini her zaman hissettim. Yan yana olmadığımız zamanlarda bile...

DUDAKLARINDA DOLGU VAR MI?: Eser Yenenler Show'un 'Linç Et' bölümünde Aleyna Tilki kendisi hakkındaki kötü yorumladı okudu. Dudaklarıyla ilgili yorumun ardından dolgu mu, değil mi sorusuna "Kamerayı yakınlaştırıp bakın. Dolgu olsa dudaklarımı böyle yapamam. Dudak kalemi ve ruj sürünce belirginleşiyor o kadar." yanıtını verdi.

30 YAŞINDA MÜZİĞİ BIRAKACAĞIM": Aleyna Tilki, gittikçe olgunlaştığını, 30'lu yaşlarına geldiğinde müziği bırakıp iç dünyasına çekilmek istediğini de söyledi.

Sitene Ekle