BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,88

Huzurlu ve Dengeli enerjiler güçleniyor

Huzurlu ve Dengeli enerjiler güçleniyor

Bugün 16 Temmuz Pazartesi... Ay günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay iş, hizmet, eğitim, sağlık, hijyen gibi konuları ön plana çıkarabilir. Mükemmeliyetçi yaklaşımlar eleştirel tavırları arttırabilir.

Sabah saatlerinde Ay Venüs ile birleşecek ve Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Düşüncelerimiz geleceğimiz, kariyerimiz ve maddi güvenliğimizle ilgili konulara yönelebilir. Güven duyduğumuz, güçlü ve otorite pozisyonundaki kişilerle görüşebiliriz. Kurduğumuz ilişkilerin istikrarlı ve uzun vadeli olması mümkün.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Akrep burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak. İçimizdeki yeni şeyler öğrenme isteğimiz daha da güç kazanabilir. Sohbetleri bilgi alışverişine dönüştürebilir, öğreneceğimiz her şeye büyük önem verebiliriz. İlgi duyduğumuz özel alanlar veya mesleki konularda derin bilgiler elde edebiliriz.

Gece saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açıda olacak. Bilinçaltımızda bazı hareketlenmeler yaşayabiliriz. Bu bizi, iç dünyamıza döndürebilir. Çevremizin fazla etkisinde kalmadan yalnız plan yapabilir, hatta bazı işlerimizi gizlilikle yürütebiliriz.