BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.423,24

Hızlı gelişmeler olabilir.

Yeni deneyimlere hevesle yaklaşabilir, dürtüsel davranabiliriz. Yabancı kültürler, seyahatler, spor ve fiziksel aktiviteler için de fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Bugün 18 Ocak Cuma... Venüs günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ve Yay burcundaki Jüpiter ile zıt açı yapacak.

Zihinsel enerjimiz ve iletişim gücümüz oldukça yükselebilir. Bu zaman zaman huzursuzluk ve gerginlik yaratabileceği için ilişkilerde dikkatli olmalıyız. İş, çalışma, eğitim ile ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilir.

Bugün Koç burcundaki Mars ve Yay burcundaki Venüs arasında etkinleşen üçgen açı karşı cinsle ilişkilerde heves ve coşkumuzu artırabilir. Yeni deneyimlere hevesle yaklaşabilir, dürtüsel davranabiliriz. Yabancı kültürler, seyahatler, spor ve fiziksel aktiviteler için de fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Gün genelinde etkili olacak Oğlak burcundaki Merkür Plüton birlikteliği düşüncelerimizi ciddi ve kararlı hale getirebilir. Zaman zaman zihnimiz çok şüpheci ve hırslı olabilir. Otorite kavramları ve devlet mercileri ile bağlantılar kurabiliriz. Resmi görüşmeler, yazışmalar yapabilir, sözleşme ve imzalar atabiliriz.