BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09

Hitler Almanya'sı Türkiye için çok üzgün

AB'nin iki yüzlü sinsi siyasetçileri ülkemizde gerçekleşen terör olaylarını kınayıp üzgün olduklarını belirtselerde büyük bir çoğunluk samimi olmadıklarına emin.

AB'nin iki yüzlü sinsi siyasetçileri ülkemizde gerçekleşen terör olaylarını kınayıp üzgün olduklarını belirtselerde büyük bir çoğunluk samimi olmadıklarına emin.

Terör örgütleri varda, terör ülkeleri neden olmasın. Mesela Almanya bu tanıma çok uyuyor. Almanya, Ortadoğu'da ve ülkemize kan ağlatan ne kadar terör örgütü varsa sahipleniyor. 

Ortadoğu'ya terör ihraç eden ya da ölmelerini izleyen Almanya öncülüğündeki Avrupa, ölümden kaçan Ortadoğu'lu mültecileri ülkelerine sokmamak için can hıraş bir şekilde siyasi manevralar yapıyor.

Ticaretimiz ve NATO üyeliğiyle Almanya'nın dost ülke statüsünde olmamıza rağmen, Türkiye'de dökülen her bir insanımızın kanında Alman gizli servisi BND'nin parmağı var. İstihbarat, para, bomba ve eğitimler vererek terör örgütüne fiili yardımda bulunması NATO'da ki dostluğumuza ve ticari ilişkilerimize zarar veriyor.

Türkiye'de olup biteni en iyi bilen Alman gizli servisi BND, PKK'nın hemen hemen her terör eylemine lojistikten finansa kadar desteğini esirgemiyor.

Almanya terör üssü olma konusunda ilerlemeler kaydediyor. PKK'nın kurulmasında büyük payı olan, terör üyelerini himaye eden ve yıllar boyu finanse eden Almanya merkezli Avrupa, izlediği terör politikası Besliktaş'ı ve Kayseri'yi vurdu.

Almanya'nın PKK'ya kucak açtığını bilmeyen yok. Her ne kadar PKK'yı terör örgütü olarak tanımlasada, önümüzdeki zamanlarda terör listesinden çıkaracak izlenimleri veriyor. 

300 üzerinde PKK derneğinin halen faaliyette olduğu Almanya'da, istihbarat servisi BND'nin PKK'ya tam desteği devam ediyor. PKK'ya akan yıllık 1 milyar Euro'ya yakın paranın da Almanya'da toplandığı Türk istihbarat birimlerince tespit edilip ortaya çıkarılmıştı.

Türkiye'de Alman vakıfları adı altında bir tür istihbarat ağı oluşturulmuş. Almanyanın desteklediği gazeteler halen ülke içinde yayınlar yapıyor. Almanya lehine çalışan ajanlık yapan Alman istihbaratının maaşlı gazeteci kılığında militanları var. 

Strateji adına yapılan bazı seçimler birbirimize zarar veriyor. 

Hiç kimse benim ya da senin gibi düşünmek zorunda değil. Aynı dine inanmak zorunda değil. Her birey inançlarında özgür. Her birey istediği seçimi yapmakta özgür. Teröre ve teröriste destek çıkmadıkça insanların yaptığı seçimlerden ötürü kimse kimseyi yargılayamaz.

Teröriste gizliden ya da açıktan destek, destekleyeni de terörist sınıfına sokar. 

Son yıllarda ülke yönetiminden ve insanından nefret eden bir gurup insan sözüm ona strateji adına vatan perverlik adına teröristlerle bir olup ya da teröriste desteklerini açıkça gösterip devletine ve yönetimine karşı tavır içinde.

Adı ve soyadı bizden olan ama içi Alman olan bazı Türk görünümlü Alman militanları, Türkiye'de yapılan mega projelere karşı algı oluşturma içinde. Neden karşısın diye sorsan verecek bir cevabı da yok. Neden karşı çıktığını bilmez. Ona, Almanya karşı çık dediği için karşı çıkıyor.

Türkiye'nin mega projelerine karşı çıkan ve içerdeki hain dinamikleri sürekli hareketli tutan Alman hükümeti bakalım yarın ne yapacak.

Almanya'nın kendi iç dinamikleriyle ve AB'nin batma kaygılarıyla uğraşması gerektiği şu günlerde Türkiye'nin mega projeleriyle kafayı bozmuş durumda. 

Bakalım Avrasya tüneli Almanya üzerinde ne tür kaygılar oluşturacak. Avrasya tüneli yarın 20 Aralık 2016 da açılacak. Tüm ülkemize ve İstanbullulara hayırlı olsun.