BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Hindi fiyatları ne kadar en iyi hindi için neye dikkat edilmeli?

Hindi yılbaşı fiyatı 2018 ne kadar olacak? Yeni yıla sayılı günler kala hindi fiyatları merak ediliyor. Peki bu yıl hindi fiyatı ortalama ne kadar?

Abone ol

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindi pilavı şimdiden aranmaya başlandı. Yılbaşında hindi pişirecek olan vatandaşlar fiyatları da merak ediyor. Peki hindi yılbaşında ne kadar?

Yeni yılı evde karşılamak isteyenler için sofra hazırlıkları başladı. Yeni yıl sofrası deyince akıllara ilk olarak hindi dolması geliyor. Bu yıl 2017'i 2018'e bağlayan gece hindi dolması yemek isteyenler pazar fiyatlarını merak ediyor. Hindiler bu yıl 140 TL'den satılıyor. Satıcılar dişi olanın daha iyi olduğunu söylüyor.  Geçen seneden farklı olarak 10 TL farklı olan hindi pazarına baktığımız zaman 100-150 TL arasında değişiyor. İyi bir hindi seçmek için tüylerine bakmak gerekiyor. Tüyleri parlak olan hindi sağlıklı oluyor. Dişi hindi lezzet açısından daha iyi oluyor. 

HAZIRLANMIŞ HİNDİ NE KADAR? Hindi dolması aynı zamanda lokantalarda da hazırlanıyor. 79 TL'den başlayan hindi fiyatları 145 TL'ye kadar çıkıyor.