BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Hezimet sonrası Koeman'dan şok sözler

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, 3-0'lık Akhisarspor yenilgisi sonrası "Ben her zaman olumlu bakarım durumlara ama şu anda bizim için maç kazanmak çok zor.'' dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, 3-0'lık Akhisarspor yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Hollandalı teknik adam "Maça iyi bir başlangıç yaptık. Özellikle ilk 20 dakikada 2-3 tane büyük fırsat yakaladık. İlk golden sonra işler bizim için daha sıkıntılı bir hal aldı. İkinci yarıyı onların sahasında oynadık, onlar da kontratak oyununu iyi oynadılar. Pek fazla bir şey üretemedik" dedi.

''MAÇ KAZANMAMIZ ÇOK ZOR''
Koeman "Ben her zaman olumlu bakarım durumlara ama şu anda bizim için maç kazanmak çok zor. Oyuncularım için de bir şoktu bu akşamki skor. Trajik bir durum onlar için. Yorgunlar, çok fazla maç oynuyorlar ama artık kazanamıyorsanız bu biraz da kafada olan bir şeydir" ifadelerini kullandı.

GELECEĞİYLE İLGİLİ SORU
Kulüpteki geleceğiyle ilgili konuşan Koeman "Kendi geleceğimle ilgili bir şey bilmiyorum. Kulüp ne yapacaksa o olacak. Benim yapabileceğim şey, burada olduğum sürece elimden geleni yapabilmektir" dedi.