BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48

Her insan kendine yakışanı yapar!

Türkiye’de bazılarında kendini geliştirmek yerine, başkalarının başarılı çalışmlarına nasıl engel olabilirim, aşağılarım bunun çabası var! Her insan kendine yakışanı yapar. Çünkü kalite asla tesadüf değildir.

28 Şubat sürecinde imam hatiplilere yapılan darbe sonucu Erbakan gitsin diyenler, şimdi zamanında alevlenen bir dershane uğruna hala milletin iradesini hiçe saymaya, biraz daha gayretle darbe yapmaya kalkıyor… Beceremediniz artık bırakın!

Bana kimse; Refah Parti’sini kaderine terk edip, DSP’ye oy veren okyanus ötesinin samiyetinden bahsetmesin.

 Bana kimse; Refah Parti’sini kaderine terk edip, DSP’ye oy veren okyanus ötesinin samimiyetinden bahsetmesin.

Yolsuzluk yapmaktan daha büyük bir ahlaksızlık, o yolsuzluğu bilip ileride kullanmak üzere saklamaktır. Sen zamanında öyle bir operasyon yapacaksın ki ne bakanın ne emniyet müdürünün ne de savcının haberi olmasın. Sonra da neymiş efendim “Biz İslam için kadrolaştık.

Ya he he!

Geçiniz bu kendinizi aklama politikalarını…

Soruları çaldınız.

Hainlik ettiniz.

Vatanı sattınız.

Ama hiç haram lokma yemediniz.

Fakat acayip haramda yüzüyorsunuz. "Ay pardon canım köpüklü havuz sefası idi dimi o?"

Siz bu ülkenin geleceği ile oynamaya kalkarsanız bunların hesabı sorulmayacak sandıysanız yanıldınız!

Ki teker teker hepsinin hesabı soruluyor da daha doğrusu Erdoğan’ın deyimiyle inlerine giriliyor.

Ya hu paranın ne önemi var?

Mühim olan hizmet aşkınız…

Ya hu en sonunda Zaman Gazetesi’ne el koyacaklar, çay saatine serecek gazete bulamayacaksınız.

Cemaatin ağa babaları için adliye, banka, gazete önlerinde Kur’an okuyan ablalarımızı Peygamberimize hakaret eden kurumlar önünde de görebilseydik keşke… Ama onlar sözde kemalist ve ülkücülerle birlikte Akit Gazetesi önünde ana avrat küfretmeye kendilerini nasıl layık gördüklerine de şahit olduk. Bununla da sınırlı değil tabi İslam için kurumlarınız önünde cevşen okuyan ablalarımız, nerdeyse yarı çıplak poz veren Pelin Batu’nun görüntülerinden hiç mi rahatsız olmuyor acaba? Bu İslam’ın gerekliliklerinde biri de bizim mi haberimiz yok!

Gel gelelim bizim muhalefetten bihaber olan muhalefitimize;

Ak Parti sizi yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş… İnce’nin o meşhur deyimiyle… Onca bir partiye karşı olmuş adamlar %49,5 ile son noktayı koymuş. Bizim muhalefette vizyon yok misyon yok ufuk yok hedef yok işin doğrusu akıl fikir yok! Aldığın oy oranı ortada neyine güvenip %49,5 alan Ak Parti’ye ezikler gibi “Bu ülkenin %50’si sizi istemiyor.” diye feryat edersin. Adama gülerler be gülerler…

Gerçi Zaytung’un fotomontaj çalışmasından muhalefet üretip Çipras etkisi bekleyen Kılıçdaroğlu’na hezimete uğradığı bu seçim sonrası oy yüzdelerinden oluşan boyama kitabını önüne koymak farz oldu sanırım.

Dün Ak Parti’de çatlaklar var diyen Kılıçdaroğlu’nun bugün partisinde kaynayan kazanları da görüyoruz. Geçip karşılarına çekirdeğimi alıp çitleyesim geliyor. Ahh bahtsız Kılıçdaroğlu bize laf yetiştireceğine aklını kullan kendi partine bak diyeceğim lakin seni de zorda bırakmak istemiyorum.

Öldür, vur, kır, küfret CHP sahip çıksın!

Yaşat, koru, sev, yatırım yap, ülkeyi kalkındır CHP karşı çıksın!

Zihniyetleri bu…

Bu adamların ülkeyi, cumhuriyeti Ak Parti’den nasıl basiretsiz bir koruma formülü ürettiklerini de gördük: inadına dekolte inadına mini etek.

Birileri ülkede çığır açacak adımlar atarken muratgilin damından atlamayı dert edinmeyi bile geçtim bunların derdi yıl olmuş 2015 hala mini etek. Oksimoronlukta son nokta!

Neyse sonuçta yine aynı kapıya çıkıyoruz: Diktatör Erdoğan!

Diktatörlük türküsünü dilinde tutturanların elinden gelse kendisiyle aynı görüşte olmayanları bir kaşık suda boğacak insanlardan oluşması da ayrı mükemmellik.

Bu ülkede bir grubun kendine yapacağı en büyük kötülük, Erdoğan’ı karşısına hedef alıp halkı seçim yapmaya zorlamasıdır. İnanın hiç şansınız yok…

Allah vergisi belki de! Kimileri üretir, icraat yapar, ortaya koyar, gündemi belirler, yol yapar…

Türkiye’de bazılarında kendini geliştirmek yerine, başkalarının başarılı çalışmlarına nasıl engel olabilirim, aşağılarım bunun çabası var!

Eee “Herşey zıddıyla kamildir.” Kimileri de; yakacak, yıkacak, bozacak, bozgunculuk çıkaracak, “Şu Üsküdar’ı geçemeden araç batsa bari…” diyerek ellerini ovuşturarak bir aksilik olsun bir şeyler ters gitsin diye bekleyecek.

Türkiye’de bazılarında kendini geliştirmek yerine, başkalarının başarılı çalışmlarına nasıl engel olabilirim, aşağılarım bunun çabası var!

Her insan kendine yakışanı yapar. Çünkü kalite asla tesadüf değildir.