BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
GÜNCEL

Hemşireler, kendilerini taciz eden doktoru dövdü

Pakistan'ın güneyindeki Sind eyaletinde bir hastanede hemşireler, kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdükleri doktoru dövdü.

Geo News'deki habere göre, Mirpur Has ilçesindeki hastanede görevli doktor, hemşireler tarafından kendilerine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle darp edildi. Doktor, hemşirelerin elinden hastane yetkilileri tarafından kurtarıldı. Hemşireler, doktorun kendilerine bir haftadır cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Adı açıklanmayan doktor ise iddiaları reddederek "Ben sadece ameliyat odasında makyaj yapmamaları için hemşireleri uyardım. Ardından da bana saldırdılar." diye kendini savundu. Hastane yönetimi, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aynı doktorun, 2014'te de bir kadına cinsel tacizden suçlu bulunduğu ancak hastane yönetimi tarafından görevden alınmasına karar verilmesine rağmen tanıdıklarını devreye sokarak işine devam ettiği ortaya çıktı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle