BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SAĞLIK

Hayatının en zor kararını verdi kızı için eşinin ölümüne razı oldu

7 aylık eşinin kanaması ile soluğa hastanede alan genç baba hayatının en zor seçimi ile karşı kaşıya kaldı. Doktorlar ya eşinin ya da kızının öleceğini ve seçim yapılması gerektiğini ifade edince baba adayı en zor kararını verdi.

Abone ol

AMERİKA Birleşik Devletleri'nin (ABD) Kolorado eyaletinde Frederick Connie, 7 aylık hamile eşinin kanaması başlayınca hemen eşini hastaneye götürdü.

Doktorlar, hamile kadının hemen sezaryene alınması gerektiğini söyledi. Ancak talihsiz adamdan da bir seçim yapması istendi.

Express.co.uk'de yer alan habere göre; doktorlar ona, "Eşinin hayatını kurtaracak ameliyatı yapabiliriz ama o zaman kızını kaybedeceksin. Ya da kızını kurtarabilirsin ama o zaman da eşini kaybedebilirsin" dedi.

Eşi ile bebeği arasında bir seçim yapması gereken Frederick Connie ise seçimini kızından yana kullandı. Connie, "Bu kararı verdiğim için pişman değilim; çünkü eğer Keyvonne hayatta kalsaydı, hayatımın geri kalanında benden nefret ederdi" dedi.

Keyvonne Connie, sezaryenden sonra bir süre daha yaşadı ve kızının fotoğraflarını görebildi. Baba Frederick Connie, kızına eşinin adını verdi ve şu ifadeleri kullandı: "Ona annesinin adını verdim. Annesini tanıyacak, bundan emin olacağım."