BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MAGAZİN

Hastaneye kaldırılan Gencebay'a Tatlıses desteği

Orhan Gencebay, yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir süredir kalbiyle ilgili rahatsızlığı bulunan Gencebay, hastaneye kaldırılırken eşi Sevim Emre ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Abone ol

Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Orhan Gencebay'a meslektaşı İbrahim Tatlıses'ten destek mesajı geldi. Gencebay için video paylaşan Tatlıses, ' Orhan BABA hiçbir yere gitmek yok, sen bizim babamızsın' ifadelerini kullandı.

Sanatçı Orhan Gencebay, dün sabah saatlerinde yüksek ateş rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Duruma ilişkin açıklama yapan eşi Sevim Emre, Tatlıses'in stüdyoya gireceğini; ancak rahatsızlanınca endişe ederek hastaneye kaldırdıklarını söyledi. Emre, eşi Gencebay'ın bir süredir kalbiyle ilgili sorunlar yaşadığını; ancak şu anda durumunun daha iyi olduğunu ifade etti.

“Orhan ile bugün stüdyoya gidecektik. Benim single'ımın kayıtları için bağlama çalacaktı. Ancak, sabah ateşler içinde kalkınca hemen ambulansla buraya geldik. Kalbiyle ilgili doktor takibinde olduğu için çok endişe ettim, çok şükür şimdi biraz daha iyi.”

İBRAHİM TATLISES'TEN DESTEK MESAJI

İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırılması sonrası sosyal medya hesabı üzerinden," Orhan BABA hiç bir yere gitmek yok, kaç kişi kaldık zaten... Sen bizim BABAMIZSIN... Bana “Hadi İbo kalk” dediğinde, sana meydanı şarlatanlara bırakmam demiştim, şimdi ben sana söylüyorum bir an önce KALK BABA, meydanı boş bırakmayalım... " açıklamasında bulunarak bir video paylaştı.