BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75

Hassas ve tepkisel olabiliriz

Kişisel güvenliğimiz, ailemiz, yuvamız ve vatanımızla ilgili konularda daha hassas ve tepkisel davranabiliriz.

Bugün 9 Ağustos Perşmebe... Jüpiter günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, sabah saatlerinde Akrep burcundaki Jüpiter ve Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Gökyüzünde oluşan su üçgeni sezgilerimizi ve duygusal enerjimizi güçlendirebilir.

Aile çevremizle iletişim içerisine girme ve yaşamımızdaki olayları onlarla paylaşma isteğimizde artış olabilir. Tüm duygularımızı ve düşüncelerimizi yakınlarımıza açabiliriz. Hoşlandığımız kişiden sevgi dolu mesajlar almamız da mümkün.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Hırslı ve güçlü enerjiler duygusal baskı yaratabilir. Güçlü dönüşüm enerjileri bizi zorlayabilir. Kişisel güvenliğimiz, ailemiz, yuvamız ve vatanımızla ilgili konularda daha hassas ve tepkisel davranabiliriz.

Yengeç burcundaki Ay 14:20’den itibaren önemli bir açı yapmayacak ve günün geri kalan bölümünde boşlukta ilerleyecek. Öğleden sonraki saatlerde daha belirsiz ve yavaş enerjiler altında olabiliriz. Bu nedenle önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi sabah saatlerinde yapmak daha verimli ve hızlı sonuçlar almamıza imkan verebilir.