BIST 9.503
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.495,28

Hareketli ve değişken enerjiler var

Dürtüsel hareketlerin artabileceği sabah saatlerinde hızlı ve acele eylemler kazalara yol açabilir, dikkat etmeliyiz. İletişimlerde de kullandığımız sözcüklere özen göstermeliyiz.

Bugün 12 Eylül Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor. Meraklı enerjilerle yakın çevremizle daha fazla iletişim kurabiliriz. Haber trafiği artarken, sevdiğimiz kişilerle bir arada olmak, hoş sohbetler, dedikodular yapmak bugün bize keyif verebilir.

Günün erken saatlerinde Ay Başak burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Dürtüsel hareketlerin artabileceği sabah saatlerinde hızlı ve acele eylemler kazalara yol açabilir, dikkat etmeliyiz. İletişimlerde de kullandığımız sözcüklere özen göstermeliyiz. Sert ve eleştirel konuşmalar ilişkilerde gerilim yaratabilir.

Güneş ve Satürn arasında etkinleşen dik açı görev ve sorumluluklar konusunda bizi sınayabilir. İhmal ve hatalarımızı gözardı etmemeliyiz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Günlük işlerde karmaşa ve belirsizlik yaşayabileceğimiz bu saatlerde detay gerektiren konulara dikkat etmeli, duyduğumuz haberlerin doğruluğundan emin olmalıyız.