BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97
HABER /  GÜNCEL

Hakkari'de çatışma çıktı şehit ve yaralılar var

HAKKARİ Çukurca'daki operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Abone ol

HAKKARİ'nin Irak sınırı kesiminde hava destekli operasyonda uçaklar ve taarruz helikopterlerinin PKK hedeflerini vurması sonucu 20'den fazla terörist öldü, çıkan çatışmalarda 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

Hakkari merkeze bağlı Oğul, Şine Dağı ve Çukurca ilçesine bağlı Kazan vadisinde terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyon başlatıldı. Çukurca'nın Uzundere, Perinçek, Seni Tepe, Kala Tepe ve Dağbaşı bölgelerinde gece yoğunlaşan operasyonda teröristlerle yer yer sıcak temas sağlandı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 asker şehit olurken, 6 asker yaralandı.

Çatışma bölgelerine Sikorsky helikopterlerle özel takviye ekipler indirilirken, taarruz helikopterleri de teröristlerin kaçış noktalarını ateş altına aldı. Savaş uçakları da belirlenen iki hedefi vurdu.

Hakkari Valiliği yetkilileri, hava destekli operasyonda ilk belirlemelere göre 20'den fazla PKK'lı teröristin ölü ele geçirildiğini bildirdi.