BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87

Haberler

Ak Parti AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız Seçim günü ve seçim akşamının çok önemli olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Onun için gözünüz kulağınız bizde olsun, çok hızlı bir şekilde sonuçları alacağız" dedi.
Yerel Cezaevi firarisi, kardeşinin kimliğiyle seyahat ederken yakalandı! Samsun'un Havza ilçesinde cezaevi firarisi, kardeşine ait kimlikle seyahat ederken yakalandı.
GÜNCEL Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini mağdur etti Eskişehir’de sabaha karşı toz taşımıyla birlikte oluşan yağmur sonrasında araçlar üzerinde çamurların meydana gelmesi vatandaşları üzerken, oto yıkamacıları sevindirdi.
Yerel Seçimler 2024 Alinur Aktaş mal varlığını açıkladı CHP adayı Bozbey'e mal varlığını açıkla çağrısı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, katıldığı bir televizyon programında mal varlığını açıkladı. Aktaş, "CHP adayı önce "belediye vakfı" sonrasında aile vakfı olduğunu ifade etti. Buradan ben de kendisine sesleniyorum. Kendi ve eşi...
EKONOMİ LPG ithalatı ocakta yıllık bazda yüzde 18,47 azaldı Türkiye'nin LPG ithalatı, ocakta geçen senenin aynı ayına göre yüzde 18,47 azalarak 274 bin 474 ton oldu.
GÜNCEL Seçil Erzan davasında önemli gelişme: O belgelerdeki imza sahte çıktı! Ünlü futbolcularının da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerdeki imzaların Erzan'ın...
GÜNCEL Kalın'dan ABD'de kritik görüşme: Temsilciler Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek MİT Başkanı İbrahim Kalın bugün ABD'de kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek olan Kalın'la görüşmede ikili ilişkiler başta olmak üzere, Ukrayna ve Gazze'de süren savaşlar ayrıca terörle mücadele...
EKONOMİ Şubat ayı dış ticaret verileri sevindirdi dış ticaret açığı ne kadar oldu? Türkiye'nin ihracatı şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,6 artarak 21 milyar 82 milyon dolar, ithalatı yüzde 9,2 azalışla 27 milyar 853 milyon dolar olarak gerçekleşti.
SAĞLIK İftarda içilen asitli içecekler diş kaybına neden olabilir! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, özellikle günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceğini söyledi.
Yerel Adana'da bir barda 25 ruhsatsız silah ele geçirildi! Adana’da Seyhan polisi bir bara yaptığı operasyonda 25 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Yerel Seçimler 2024 Hatay'da yerel seçim için 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor Hatay'da, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor.
Yerel Erkenci kirazın hasadı 3 hafta sonra başlayacak! Türkiye'de kirazın en erken yetiştiği yer olan Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, ağaçlardaki çiçeklerin bolluğu üreticileri yeni sezon için umutlandırdı.
GÜNCEL Motokuryenin ölüme neden olan firari sürücü her yerde aranıyor Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken, hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç...
GÜNCEL Seyir halindeki araçtan kedinin üzerine şişe atıldı Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulanırken, o anlar araç kamerası tarafından görüntülendi.
Yerel Kara yolu kenarında kadın cesedi bulundu! Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürülmüş bulundu.
Yerel Afyonkarahisar'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi.
EKONOMİ Altın fiyatları! 29 Mart gram, çeyrek altın ne kadar oldu? Altın, dolardan aldığı destekle yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 300 lira seviyesini aştı. Analistler altın fiyatlarına ilişkin ne diyor?
Yerel Bir otomobilde 9 kaçak göçmen yakalandı! Çanakkale'de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 9 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan bir kişi ise tutuklandı.
EKONOMİ Ne olacak bu kakao fiyatlarının hali? Türkiye Gıda İhracatçıları, iklim değişikliği ve kuraklık gibi etkenlere bağlı olarak ton başına fiyatı 10 bin doları aşarak tarihi zirveye ulaşan kakao fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
GÜNCEL Adıyaman’da 70 kilogram ağırlığında turna balığı yakalandı Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Atatürk Barajı göletinde 70 kiloluk dev turna balığı oltaya takıldı.