BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Haber

EKONOMİ Quick Sigorta'dan "Süper Yatarak Tedavi" planı Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, "Quick Süper Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı özellikle Anadolu illerindeki en iyi hastanelerde de kullanabilmek mümkün." dedi
POLİTİKA 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçları paylaşıldı 3 ismin Erdoğan karşısında aldığı oy oranları Metropoll araştırma şirketi 1 Eylül 2022 ile Mayıs 2023 arasında yaptığı 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçlarını paylaştı. Bu araştırmaların ortalamalarına göre Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 16.8 puan, Ekrem İmamoğlu 8.6 puan önde...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi.
GÜNCEL Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
GÜNCEL Malatya'da deprem paniği! AFAD'dan açıklama geldi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
GÜNCEL Hakan Fidan Mısırlı mevkidaşından İsrail ve Batı'ya uyarı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail'in Filistin topraklarını işgali ve Batı'nın buna kayıtsız şartsız destek vermesi Orta Doğu'daki istikrarsızlık probleminin başlıca nedenlerinden biridir." dedi.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklama: Bunu bir zafer olarak görmüyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Özel "Biz bunu bir zafer olarak görmüyoruz. Evet, bir başarıdır, önemli bir başarıdır ama zafer değildir, görevdir. Görev, önümüzdeki ilk...
GÜNCEL Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
MEDYA Fehmi Koru, AK Parti'ye yakın yazarların aksine iddialı konuştu değişim olacak mı? Fehmi Koru, seçim yenilgisinin ardından AK Parti'de değişim olacağı beklentisine katılmadı. Yönetim kademelerinde değişim yaşanmayacağını yazan Koru, iddiasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dayandırdı.
Yerel Feci kaza! TIR'ın dorsesine arkadan çarptı ikisi de hayatını kaybetti  Samsun'un Çarşamba ilçesinde tırın dorsesine arkadan çarpan hafif ticari araçtaki karı koca hayatını kaybetti.
POLİTİKA AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Rolex saati için "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" açıklaması yaptı.
EKONOMİ Haftanın kazandıran yatırım aracı belli oldu! Altın, Dolar, Borsa... Yatırımcı haftanın kazandıran yatırım aracını merak ediyor. Güvenli liman altın yine şaşırtmadı. Başlayan yükseliş hız kesmeden sürdü. Dövizde de durum değişmedi.
GÜNCEL Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Türk bayrağı ve İstiklal Marşı açıklaması Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Meclis açılışında İstiklal Marşı'nın okunduğunu Türk bayrağının ise bulunması gereken yerde olduğunu açıkladı.
MEDYA Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı küçük bir şok yaşadım Fahiş fiyatlar nedeniyle kafe, restoran ve lokantalara boykot kampanyasına destek çıkan gazeteci Kübra Par, iki gün önce Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını yazdı.
POLİTİKA CHP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beraberindeki parti yöneticileri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
DÜNYA Ürdün: İsrail'in, İran'ı hedef almak için hava sahamızı ihlaline izin vermeyeceğiz Ürdün, İsrail'in, İran'ı hedef almak için hava sahasını ihlal etmesine izin vermeyeceğini açıkladı.
EKONOMİ Tüketiciyi aldatan reklamlar dolayısıyla bu yıl 94,1 milyon lira ceza kesildi  Reklam Kurulu, yılın ilk 3,5 ayında aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulamalar nedeniyle işletmelere 94 milyon 139 bin 110 liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.
Otomobil Alfa Romeo JUNIOR, 2024 Milano Tasarım Haftası'nda yerini aldı Alfa Romeo'nun yeni modeli JUNIOR, 2024 Milano Tasarım Haftası'nda sahne aldı.
MEDYA Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel görüşmesine dair dikkat çeken yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesi bekleniyor. Tarih henüz belli değil... Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Erdoğan-Özel görüşmesine dair bugün kaleme aldığı yazısında dikkat çeken değerlendirmelerde...
EKONOMİ Bir öncekini bilen Deutche Bank, Merkez Bankası nisan ayı faiz kararı için tahminini açıkladı Deutsche Bank Ekonomisti Yiğit Onay ve Stratejisti Christian Wietoska tarafından hazırlanan notta Nisan toplantısında TCMB'nin faizi yüzde 50 seviyesinde sabit tutacağı öngörüldü.