BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52

Günlük işler öne çıkıyor

Titiz ve çalışkan enerjilerle yaşamın keyif ve eğlencesinden biraz uzaklaşıp günlük işlere ve görevlere daha fazla zaman ayırabiliriz.

Bugün 19 Eylül Salı... Mars günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay günlük iş, görevler, hizmet kavramlarını ön plana çıkarıyor. Titiz ve çalışkan enerjilerle yaşamın keyif ve eğlencesinden biraz uzaklaşıp günlük işlere ve görevlere daha fazla zaman ayırabiliriz.

Sabah saatlerinde Merkür ile birleşen Ay, Neptün ile karşıt açı yapacak. İlham ve yaratıcılıkla birlikte hayal gücümüzün de kuvvetleneceği bu saatlerde zihnimiz biraz karışık ve dalgın da olabilir.

Detay gerektiren konularda dikkatli olmalı, ayrıntıları gözden kaçırmamalıyız. Sindirim sistemimiz de bu saatlerde daha hassas olabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Güçlenen toprak elementi güç, güven ve istikrar verirken, günlük işlerde de pratik ve somut sonuçlar almamız kolaylaşabilir.

Akşam saatlerinde Ay Satürn ile dik açı yapacak. Melankolik ve karamsar enerjiler yalnızlık ihtiyacını arttırabilir. Fiziksel olarak da yorgunluk, kırgınlık, memnuniyetsizlik hissedebiliriz.