BIST 9.803
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,38

Güneş Yengeç Burcunda...Yaz Mevsimi Başlıyor...

Bugün Güneş Yengeç burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay aile, yuva, ev, vatan, güvenlik, bakım, beslenme, koruma vb. kavramlar Güneş’in enerjisiyle ön planda olacak.

Bugün 21 Haziran Cumartesi... Satürn günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay, güne sabırsız ve girişken enerjiler veriyor. Günlük işlerimizde daha cesaretli davranabiliriz. Ancak fazla düşünmeden eyleme geçmek zaman zaman zor durumlara neden olabilir.

Sevgi, aşk, kişisel zevkler ve maddi konularda fazla tutkulu ve hırslı davranmamız mümkün. İstek ve arzularımız konusunda dengeli olmaya çalışmalıyız.

Bugün Güneş Yengeç burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay aile, yuva, ev, vatan, güvenlik, bakım, beslenme, koruma vb. kavramlar Güneş’in enerjisiyle ön planda olacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelirseniz etrafınızda pervane olacaklarını bilmelisiniz. Kendinizi son derece önemli hissetmenizi sağlayacaklardır. Bunun keyfini çıkarın ancak onları zorlamayın. Bugünden itibaren ev ve aile ilgili konular gündeminizde daha fazla yer almaya başlayabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün düşüncelere dalabilir, zihninizde yaptığınız değerlendirmeler ile daha önce nasıl göremediğinize şaşacağınız bazı noktaların farkına varabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili konular önümüzdeki günlerde sizi daha fazla meşgul edebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün oldukça keyifli bir gün olabilir. Hareket isteyebilirsiniz ve onu da sosyal ortamlarda bulabilirsiniz. Kalabalıkların içine karışın ve sosyal faaliyetlerde eğlenmeye bakın. Bugünden itibaren enerjiler sizi maddi konularda daha fazla desteklemeye başlayacak.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Boş zamanınız, aile büyükleriyle önemli konuları tartışarak geçebilir. Sözü geçen bir aile üyesi, sizi, bazı aile içi problemlerden haberdar edebilir. Bunların çözümüne yönelebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün evde kalmak istemeyebilir ancak kalabalıkların arasında girmekten de kaçabilirsiniz. Temiz hava soluyacağınız mekanlara gitmek, doğa yürüyüşleri yapmak günün ana konuları olabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Sevdiklerinize ayırdığınız uzun vakitlerden sonra birlikte yaptığınız faaliyetlerin faturalarına odaklanabilirsiniz. Bütçenizi aşmış olduğunuzu görüp bunu telafi edecek kısıtlamaları gündeme getirebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınıza daha fazla odaklanmaya başlayacaksınız.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Eşinizle birlikte ev ortamınızda sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. İletişiminizi artırabilir, daha fazla şey konuşabilirsiniz. Laf arasında birbirinizi şaşırtıcı gelişmelerden haberdar etmeniz de mümkündür. Bugünden itibaren kariyeriniz gözünüzde daha önemli hale gelebilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Boş zamanınızda rahatınıza bakmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız ev veya ofiste bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Eşyaların yerini değiştirebilir veya yeni mobilyalar için dükkanları gezebilirsiniz. Bugünden itibaren tatil ve seyahat isteği daha fazla yoğunlaşmaya başlayabilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Aşk yaşamınız bugün öncelik vereceğiniz alan olabilir ve boş zamanınızı tamamen sevdiğiniz kişiye ayırabilirsiniz. Programınızda onun isteklerine öncelik verip gönlünü yapabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir ev toplantısının yanında hep beraber yemeğe gitmek veya bir sosyal aktiviteye dahil olup neşeli zaman geçirmek de gündeminizde yer alabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın çevrenizle olumlu diyaloglar kurmayı isteyeceğiniz bir gündesiniz. Önemli konular konuşmak yerine keyifli sohbetler yapmayı tercih edebilirsiniz. Gülüp eğlenmek sizin için daha önemli olacaktır.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Vitrinlerin sizi güçlü şekilde çekebileceği bir gündesiniz. Bugünlük harcamalarınıza dikkat etmeli, sadece ihtiyacınız olan ürünler için para harcamaya, dürtülerinizin sizi masrafa sokmasını engellemeye özen göstermelisiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI