BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22

Güneş ve Venüs Akrep Burcunda...

Terazi burcunda ilerleyen Ay’ın bu gece doğacak yeniay öncesinde ışığı kayboldu ve artık bitirmek ve sonlandırmak istediğimiz konulara odaklanabiliriz.

Bugün 23 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay’ın bu gece doğacak yeniay öncesinde ışığı kayboldu ve artık bitirmek ve sonlandırmak istediğimiz konulara odaklanabiliriz.

Ay boyunca özellikle ilişkiler konusunda yaptığımız gözden geçirmelerle birlikte kesin kararlar verebilir, bazı işlerimizi ve ilişkilerimizi sona erdirebiliriz.

Bugünden itibaren enerji dinamikleri değişecek. Öğle saatlerinde Güneş, gece saatlerinde de  Ay ve Venüs Akrep burcuna geçecek. Duygu ve düşüncelerimiz derinleşirken, ruhsal deneyimler, gizli kavramlar, kişisel dönüşümler, tutkular, arzular, cinsellik, maddi paylaşımlar önümüzdeki dönemde daha fazla gündemimizde olabilir.

Gece yarısından sonra 00:56’da Ay ve Güneş Akrep burcunun 0 derecesinde birleşecek, Yeniay doğacak ve Güneş Tutulması meydana gelecek.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, yakın ilişkilerinizdeki olaylara takılabilirsiniz. Eleştiri getirirken tatlı tatlı konuşun ve kimseyi kırmamaya özen gösterin. Aklınızdakileri yapıcı şekilde ifade ederseniz, yanlış gördüğünüz şeyleri düzeltmekte başarılı olacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sorumluluklarınız, yarından sonra sayıca artabilir. Kendinize ayırmayı düşündüğünüz vaktin bir kısmını görevlerinizle ilgilenmek için kullanabilirsiniz. Değişken şartlara uymaya çalışın. Belki ajandanızdaki bazı işleri sonlandırmanız ya da başka kişilere devretmeniz gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün çeşitli nedenlerden gerginlik hissedebilirsiniz. Konu her neyse, bunu sevdiğiniz kişiyle konuşun. Sizi rahatlatıp sakince düşünmenizi ve ne yapmanız gerektiğini bulmanızı sağlayacak kişi o olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar nedeniyle kendi planlarınızı bugünlük ertelemeyi düşünebilirsiniz. Ailenin beklentileri, sizin gözünüzde, hemen karşılanması gereken türden olabilirler.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün bir yakınınız herhangi bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Bu yardımı bir öğüt vererek de, kendisi için bir işi hallederek de yapabilirsiniz. Bu gelişme boş vaktinizi alsa da bilin ki ileride siz de ciddi destek bulacaksınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi konularda bazı incelemeler yaparak, gereksiz gördüğünüz harcamaları bütçenizden çıkarabilirsiniz ya da yerine yenilerini koyabilirsiniz. Kaynaklarınızı daha iyi değerlendirme yolları ararsanız, günün etkilerini en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi dış dünyada gösterme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunu yaparken bazı kişilerle mücadele etmeniz de gerekebilir. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz ama hem takdir toplayacak, hem de özgüveninizi arttıracaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.  Sakin bir gün istediğiniz için, kendi içinize dönüp, etrafınızdaki hareketlilikten kaçmaya, olan bitene müdahale etmemeye eğilim gösterebilirsiniz. Sessizce yaptığınız gözlemler  kararsız kaldığınız konularda düşüncelerinizi netleştirebilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Arkadaşlarınızın istek ve önerileri günlük planlarınızı etkileyebilir. Bugün eğlence ve güncel sohbetler yerine ciddi konu ve projeler üzerine konuşabilir, bazı kararlar verebilirsiniz. Zor durumdaki bir arkadaşa yardım için ortak hareket planı hazırlayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, bir kişiye iyilik yapmak için önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. İlk başta basit bir davranış olarak değerlendirseniz de vereceğiniz desteğin etkilerinin büyük bir kitleye ulaştığını görmek sizi şaşırtabilir. Ciddi ve güvenilir yönünüz takdir toplayabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün üzerinde çalıştığınız projelerin hukuksal yanları ile ilgili araştırmalar yapabilir, yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Yeni orjinal fikirler aklınıza gelebilir ve hedeflerinizi büyütebilirsiniz. Yakın zamandaki eylem planlarınızı buna göre yenileyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Enerji seviyeniz oldukça yüksek olabilir. Mecburiyetten ertelediğiniz görevler varsa, bunlarla ilgilenecek güç ve dayanaklılığı bugün bulabilirsiniz. Onları halledememenin verdiği sıkıntıyı böylece atmanız mümkündür.

Astrolog Demet BALTACI