BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Güneş Uranüs Kavuşumu Kontrolü Zor Durumlar Yaratabilir

Güneş Uranüs kavuşumu kesinleşiyor. Gün boyu ani, beklenmedik, sürpriz kavramlarla karşılaşmamız mümkün.

Bugün 2 Nisan Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Gün boyu Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay, sakin ve sabırlı enerjiler vermekle birlikte olaylar karşısında sabit ve inatçı tavırlara da neden olabilir. Bugün Güneş Uranüs kavuşumu kesinleşiyor.

Ay’ın ışığının büyümeye başlaması yeni ayın enerjilerini hayatımıza daha fazla yansıtabilir. Gün boyu ani, beklenmedik, sürpriz kavramlarla karşılaşmamız mümkün.

Kontrolü zor olan durumlar karşısında ilişkilerimizde dengeyi korumalı, ani tepkilerden uzak durmalıyız.

Gece saatlerinde Ay Mars ve Satürn ile açı yapmaya başladığında bazı engel ve sıkıntılarla birlikte sağlık problemlerinde artış olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Maddi konularda eskiyle bağlantılı bir nokta ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çözüm sandığınızdan çok daha kolay geleceğinden gerilim içine girmeyin. Sakince işleri yoluna koymaya çalışın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, endişe ve korkularınız silinip gidebilir ve yerlerini huzurlu bir güven duygusuna bırakabilirler. Geleceğinizle ilgili belirsiz kalan noktalar kafanızı daha az kurcalayabilir. Sakin ve rahat bir gün geçirebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, sosyal yönünüz arka plana çekilebilir. Bu nedenle, sosyal gruplardan ve kalabalıklardan uzak kalmaya eğilim gösterebilirsiniz. Dinginliği yalnız kaldığınız zaman bulabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, sosyal hayatınız birdenbire canlanmaya başlayabilir. Sosyal ilişkilerinize bir uyum havasının hakim olması mümkündür. Sosyal faaliyetlere katıldığınızda keyfinize bakın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Sorumluluklarınız ana konular haline gelebilirler. Bunlarla ilgilenirken oldukça özenli olun çünkü insanların gözü üzerinizde olabilir. Yine de bu durum, ilgi odağı olduğunuz için size keyif de verecektir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Sosyal ortamlarda, özellikle yabancı kişilerle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Eviniz veya aileniz ile ilgili konular üzerinde bugün fazla düşünmeyin.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Karşı cinsten kişilerle iletişimlerinizin daha yoğun gerçekleşeceği bir gündesiniz. Etrafınızdaki kişiler çoğunlukla karşı cinsten insanlar olacaklardır. Kendileriyle paylaşımlarınız hızla artabilir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İkili ilişkilerinizin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirme ihtimaliniz var. Aşk ilişkinizde, kontrolü karşınızdaki kişiye bırakın. Uyum sağlayıp kendinizi akışa bırakırsanız gününüzün oldukça renkleneceğini göreceksiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Özel işlerinize uzun vakit vermek durumunda kalabilirsiniz. Bunların detayları, tüm zihinsel enerjinizi kullanmanızı gerektirebilir. Yorulsanız bile, başardıklarınız sizi oldukça tatmin edecektir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün eğlenme isteğiniz artmaya başlayabilir. Sosyal iletişimleriniz de gelişecektir. Bu nedenle, sosyal hayata atılmak ve eğlenceye yönelmek dürtünüzü engellemekte zorlanabilir, kendinizi sosyal ortamlarda bulabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, tüm aile bireyleriyle olan ilişkilerinizde belirgin bir uyum doğabilir. Özellikle de yakın akrabalarınızla olan iletişiminiz güçlenecektir. Tüm zamanınızı evinizde geçirmek isteyebilirsiniz. Bundan büyük keyif alacaksınız.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, oldukça hareketli olmanız gerekebilir. Hatta, kısa bir yolculuğa çıkmak zorunda bile kalabilirsiniz. İletişim ve haberleşme trafiğinin yoğunlaşması, sosyal hayatınızın canlanması günün diğer konuları arasındadır.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI