BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04

Güneş Terazi Burcunda

Bugün Güneş Terazi burcuna geçiyor. Önümüzdeki dönem ilişkiler, işbirlikleri, evlilik, sanat, estetik, hukuk, diplomasi alanında daha fazla kavramla karşılaşabiliriz.

Bugün 23 Eylül Salı..Mars günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay iş, çalışma ve hizmet konularına dikkat çekiyor. İş ve ofiste birikmiş işlerle ilgilenebilir, düzenlemeler yapabiliriz. Yarın doğacak yeniay öncesinde bugün eksikleri tamamlamak, yeni işler için hazırlık ve plan yapmak daha doğru olabilir.

Ay 15:15’de Venüs ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek. Sanat, estetik, güzellik ve bayanlara yönelik işlerde başarı potansiyelimiz artabilir, daha fazla verim alabiliriz.

Bugün sonbahar ekinoksuyla birlikte Güneş Terazi burcuna geçiyor. Mevsimleri başlatan öncü nitelikli burçlardan olan Terazi hava elementinin sosyal ve zihinsel enerjilerini de bünyesinde taşır.  

Zodyağın yedinci burcu Terazi bireysel değil, toplumsal burçlardandır. Önümüzdeki dönem ilişkiler, işbirlikleri, evlilik, sanat, estetik, hukuk, diplomasi alanında daha fazla kavramla karşılaşabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yanınızda çalışan size yardım eden kişilere karşı çok titiz davranabilirsiniz. Onların hareketlerini eleştirmeyin ve siz de rahat davranmaya çalışın. İş yaşamınızda sizi sevindirecek teklifler alabilirsiniz. Bayanlardan yardım görebileceğiniz bir gündesiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün de hayatın hoş ve renkli taraflarına yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Bazı sorumluluklar, sizi meşgul edecekleri için canınızı bir parça sıkabilecekse de, hayatın sevimli yönlerini görmeye devam edeceksiniz. Keyifli bir davet alabilir, sanatsal bir etkinliğe katılabilirsiniz.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ev hayatı ve aile ilişkilerinin gözünüzdeki önemi bugün de artmaya devam edecektir. Zamanınızı evde geçirebileceğiniz gibi, eğer dışarı çıkarsanız, yanınıza iyi anlaştığınız akrabalarınızı da almanız mümkündür.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Karakterinizin sosyal yönünün güçlenmesi, günün ana konusu haline gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. İletişim cihazı veya telefon satın alabilir, bir bayan akrabanızı ziyarete gidebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, maddi konularda sizi keyiflendirecek gelişmeler olabilir. Yakın bir zamanda almayı düşündüğünüz bir iletişim cihazı ya da seyahat ile ilgili maddi destek bulmanız mümkün. Uygun şartlarda ve indirimli alışverişler yapabilirsiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün karşılaşacağınız etkiler, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayabilirler. Uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızı dengelemeniz, aklınızla kalbiniz arasında uyum yaratmanız mümkün olacaktır. Güzellik, estetik ve bakım çalışmaları yapmak için uygun bir gündesiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugünü kendinize ayırın ve dinlenmeye çalışın. Güzellik ve şifa merkezlerine gidip, bedensel bakımınızla ilgilenebilir, ruhsal ve manevi çalışmalara zaman ayırabilirsiniz. Yarından itibaren enerjinizi ve motivasyonunuzu toplamış olacaksınız.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın bir arkadaşınız size çok özel bir teklif yapabilir. Bu geleceğinizi etkileyecek önemli bir fırsat olabilir. Özgüveniniz yükselirken, maddi konulara daha iyimser ve cesur yaklaşabilirsiniz. Bugün biraz eğlenin, yarından itibaren yeni enerjilerle harekete geçebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Kariyer hayatınızda sanat, estetik ve bayanlara hitap eden işlerle ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bunun yanı sıra iş yeri, ofisinizin bakım ve dekorasyonu ile ilgilenebilir, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız rahatlayabilir.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bir seyahatte ya da kültür faaliyetlerinde kuracağınız sosyal ilişkiler size yeni pencereler açabilir. Çekimser davranmayın ve yeni deneyimlere açık olun. Günlük yaşamınız hareketlenebileceği gibi, sizi kısıtlayan şartlar kısa süre sonra değişebilir.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, maddi konularda sizi keyiflendirecek gelişmeler olabilir. Eşinizin maaşına zam gelebilir ya da küçük bir yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Banka, kredi, miras, sigorta vb. hisseli paralarla ilgili duyacağınız haberler önümüzdeki günlerdeki hareket planlarınızı da etkileyebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Partneriniz veya eşinizle sürdürdüğünüz ilişkiniz, bugün birinci önceliğiniz haline gelebilir. Onunla kurduğunuz iletişimi daha da güçlü hale getirmeyi arzu edebilir veya bir sorununuzla ilgili olarak yardım etmesini isteyebilirsiniz. İyi niyetli tavırları ilişkinizi daha da güçlendirebilir. 

Astrolog Demet BALTACI