BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.322,95

Güneş Satürn Karesi... Engel ve Kısıtlamalarla Karşılaşabiliriz.

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 11:10’ da Yengeç burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 9 Ağustos Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 11:10’ da Yengeç burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Sabah ve öğle saatlerinde duygusal dengemizi korumakta zorlanabiliriz. Çevremizdeki bayanlarla olan iletişimlerde daha özenli olmalıyız. Beslenmemize özen göstermeli aşırıya kaçmamalıyız.

Aslan burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, Akrep burcundaki Satürn ile kare, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Bireysel özgürlük ve değişim ihtiyacı artarken, bazı engel ve kısıtlamalarla da karşılaşabiliriz. Sorumluluklar ve ihmal ettiğimiz kavramlarla yüzleşmemiz mümkün.

Aile büyüklerinde ve olgun yaştaki kişilerde sağlık sorunları oluşabilir. Özellikle kronik dolaşım sistemi, kalp, tansiyon problemlerine karşı temkinli olmalıyız.

Ay 16:53’de Kova burcuna geçecek.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün girdiğiniz ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Bunun için bir sebebiniz yok. Kendinizi rahat bırakırsanız, katıldığınız faaliyetlerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Biraz gevşeyin. 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Aileniz ile ilgili görev ve sorumluluklarınız artabilir. Merak etmeyin, iyi bir planlama ve kararlılık, zorlanmanızı engelleyecektir. Her şeye yetişeceksiniz. İşe koyulup görevlerinizi birer birer halledin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Aklınız oldukça fazla çalışabilir, belki de gereğinden fazla. Çok fazla düşünmeyin. Her konunun sadece ilgilenmeniz gereken kısmıyla yetinin ve ötesine bugünlük fazla karışmayın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün bir arkadaşınız sizden uzun zaman önce aldığı bir borcu geri ödeyebilir. Bu borcu unutmuş olabilirsiniz, bu nedenle elinize geçen meblağ sizin için bir nevi sürpriz olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün çevrenizle son derece uyumlu olabilirsiniz. Bu, dostlarınızla iletişimlerinizde veya eğlence faaliyetlerinde daha büyük tatmin getirecektir. Gün içinde neşeniz hızla artacaktır.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizdeki insanların ricalarını, kendinizi onlara hizmet ediyor gibi hissederek yerine getirebilirsiniz. Sevdikleriniz için bir şeyler yapmak size keyif verecektir. Kendileriyle ilgilendiğiniz için onlar da mutlu olacaktır.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Aşk ilişkinizde romantizme önem vermelisiniz. Sevdiğiniz kişi bugün sizden özel bir yakınlık bekleyebilir. Bu beklentiyi karşılamak, size de güzel zaman geçirtecektir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aile bireyleriyle ilişkilerinizin güçleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Akrabalarla eskiden konuşulmayan konuları konuşmaya başlayabilir, uzun zamandır aradığınız rehberliğin onlarda olduğunu görebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Özel yaşamdaki ilişkileriniz veya programlarınızla ilgili bazı gecikmeler olabilir. Olayları akışına bırakın ve müdahale etmekte de bir parça çekingen davranın. Asıl müdahale fırsatlarını zaten görünce tanıyacaksınız. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Bu, sadece zihninizde oluşturduğunuz bazı uzak olasılıkların etkisidir. Rahatlayın ve durumu da iyimser bir bakış açısıyla baştan gözden geçirin. Farklı şeyler göreceksiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

İç dünyanızda yaşadıklarınız, çevrenizde olup bitenler veya yakınlarınızın karşılaştığı durumlar sizi etkileyebilir. Objektif olursanız, çevrenizdeki aksaklıklara etkin şekilde müdahale edebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün sessiz bir köşeye çekilip üzerinden geçmeniz gereken konular olabilir. Yaşamınızdaki gelişmeleri en baştan değerlendirmek, ileride atacağınız adımları belirlemenizi kolaylaştıracaktır.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI