BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70

Güneş Plüton Karşıt...Güç Mücadelelerine Dikkat!..

Öğlen 12:45’de Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkilerde denge ve uyum arayışı öne çıkabilir.

Bugün 4 Temmuz Cuma...Venüs günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 07:22 ‘de Jüpiter ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde boşlukta ilerleyen Ay kararsızlık ve belirsizlik yaratabilir.

Öğlen 12:45’de Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkilerde denge ve uyum arayışı öne çıkabilir. İşbirlikleri, sanat, estetik, güzellik, sevgi, aşk ve hukuksal kavramlarda daha duyarlı olabiliriz. Herhangi bir konuda danışmanlık almak için de bugünü değerlendirebiliriz.

Bugün Oğlak burcundaki Plüton ile Yengeç burcundaki Güneş arasında karşıt açı kesinleşiyor. Güç mücadeleleri, baskı ve zorlanma yaratan bu görünüm özellikle otorite kavramları ile olan ilişkilerde dikkatli olmamızı gerektiriyor. Gerek kişisel gerekse toplumsal konularda önemli değişim ve dönüşümler meydana gelebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Çevrenizdeki yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin baskıcı ve otoriter tavırları içinde bulunduğunuz şartları değiştirebilir. Bu kişilerin üzerinizdeki etkisi artabilir ve bu durum kararlarınıza da yansıyabilir. Yine de bu etki, sizin için iyi bir rehberlik olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Boş zamanınızı kendinizi en rahat nerede hissediyorsanız orada geçirmek isteyebilirsiniz. Bu, eviniz, bir sosyal ortam veya arkadaşlarla buluşma mekanınız olabilir. Kendinizi sıkmayın ve rahatınıza bakın.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Pozitif yaklaşımlarınız ile her şeyin iyi tarafını görebilirsiniz. Maddi konularda kontrol dışı durumlar oluşsa bile sakinliğinizi koruyabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Hayatınızın yönünü değiştirebilecek bazı önemli adımlar atmanız gerekebilir. Ertelediğiniz ve görmezden geldiğiniz konuların artık dış baskılar nedeniyle kontrol edilmesi zorlaşabilir. Cesur ve kararlı davranmalısınız.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bu yoğunluk fiziksel olmaktan daha çok zihinsel olacaktır. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Vücudunuz bazı sinyaller veriyorsa onları ciddiye alın ve gerekli kontrolleri yaptırın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Duygusal yönünüzün ikinci plana çekileceği ve dikkatinizi maddi meselelere vermenizi sağlayacağı bir gündesiniz. Bütçenizi baştan gözden geçirip maddi nitelikli planlamalarınızı yenilemeniz mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenizdeki kişilere yaptığınız bazı önerileriniz ses getirebilir ve bunlarla ilgili tartışmalar gün boyunca devam edebilir. Kariyeriniz ve ailevi sorumluluklar üzerinizde baskı oluştursa da orta yolu bulmak sizin için kolay olacaktır.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, iç dünyanızda yaşadıklarınızı gözden geçirmek ihtiyacı hissedebilir ve bir süre kendi içinize kapanabilirsiniz. Hislerinizle yüzleşmek, kendinizi daha da iyi tanımak için bir şans olabilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sosyal yaşamınızın hareketleneceği bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunuz insanları çeşitli aktivitelere davet edebilir ve sosyal açıdan son derece keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Aile ve yakınlarınızla ilgili sorumluluklar ön planda olabilir. Toplum önündeki statünüz, kariyeriniz ve yaşadığınız çevrede köklü değişimler için güçlü bir arzu duyabilirsiniz. Güçlü ve kararlı davranacağınız bir dönemdesiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yurt dışı bağlantılı kişilerle bazı projeleriniz için bir araya gelebilirsiniz. Bu kişiler, sosyal yaşamınızda istediğiniz farklı havayı yaratabilirler. İlişkilerinizi ilerleterek daha sık görüşebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Maddi konularda beklentileriniz artabilir. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı değerlendirebileceğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şans oyunları ve spekülatif konular ilginizi çekse de önemli maddi riskler almamalısınız.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI