BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Güneş Plüton Karesi...Güç Mücadeleleri ve Baskılara Dikkat!

Ay 14:50’de İkizler burcuna geçiş yapınca ağır ve sıkıcı enerjiler yavaş yavaş dağılabilir.

Bugün 3 Nisan Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay sabah 09:45’de Kova burcundaki Venüs ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Sabah saatlerinde bazı engellerle karşılaşabilir, maddi konularda kısıtlanmış hissedebiliriz.

Ay 14:50’de İkizler burcuna  geçiş yapınca ağır ve sıkıcı enerjiler yavaş yavaş dağılabilir. Merkür Satürn arasında oluşacak üçgen açı somut ve uygulanabilir konularda fikirler üretmemize yardım edebilir.

Bugün Koç burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Plüton arasında kare açı etkinleşiyor. Otorite kavramları ile ilgili oluşabilecek güç, baskı ve mücadeleler karşısında temkinli olmalı, riskli ortamlardan uzak durmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

İnsanlarla ortak kullandığınız kaynaklar ve maddi içerikli anlaşmalar önem kazanabilir. Bunlarla ilgili görüşmeler ve toplantılar yapmanız, sorunları tartışmanız mümkün.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Partneriniz, eşiniz, ortağınız veya herhangi bir konuda işbirliği yaptığınız insanlarla, bazı sorunlar üzerinde görüşmelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu görüşmeler, istediğiniz gibi olumlu sonuç verebilirler.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günlük işlerinize odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda, beslenme alışkanlıklarınız veya sağlığınızı korumanıza yardım eden faaliyetleri de gözden geçirmeniz mümkündür. Spora veya yeni bir diyete başlayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Düşünce ve hislerinizi ifade etme isteğinizde artış olabilir. Sessiz kalmakta zorlanacaksınız. Ancak, iletişimlerde herşeyi tane tane anlatmaya özen gösterin ve gereğinden hızlı ve heyecanlı da konuşmayın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Aile içi iletişimin artmaya başlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Yakın aile çevresi ile, ilişkilerden tutun maddiyata kadar birçok konu üzerinde görüşebilir, tartışabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşıyorsanız, çözüm bugün gelebilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İletişimci yönünüz bugün oldukça güçlenebilir. Özellikle sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili bazı görüşmeler yapabilir veya toplantılarda tartışmalara katılabilirsiniz. Grup faaliyetlerinde, gruba yön veren kişi de olabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çalışarak kazandığınız para ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi varlıkları daha iyi değerlendirmek konusunda bazı uzmanlarla görüşebilir, onların fikirlerini alabilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Ketum bir burç olarak bilinseniz de, bugün konuşma ve kendinizi ifade etme ihtiyacı duyabilirsiniz. İletişim kurmakta da her zamankinden daha başarılı olmanız sizi şaşırtmasın.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, düşüncelerinizi be sahip olduğunuz bilgileri insanlarla paylaşmak istemeyebilirsiniz. Vaktinizi yalnız başınıza, iç dünyanıza odaklanmış halde geçirmeyi arzu edebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, sosyal yaşamınızda uzun vadeye yayılacak bir canlanma olmasını sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplanmanız, kalabalık sosyal aktivitelere katılmanız mümkündür.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sorumluluklarınızın bugün gözünüze çok daha önemli görünebilirler. Tüm gücünüzü bunlara ayırabilir, çevrenizdeki insanlara da sahip olduğunuz görevleri ve bunları yerine getiriş biçimlerinizi ifade etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün ufuklarınızı genişletmek, yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Fikir alışverişleri, araştırmalar ve aklınıza gelen diğer yöntemlerle bilginizi artırma düşüncesi ağırlık kazanabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI