BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Güneş Neptün Karesi Belirsizlik Yaratabilir

İkizler burcunda doğan Yeni Ay ile birlikte güne değişken ve hareketli enerjiler ile başlıyoruz. Ay 12:59’ da Uranüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 29 Mayıs Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

İkizler burcunda doğan Yeni Ay ile birlikte güne değişken ve hareketli enerjiler ile başlıyoruz. Ay 12:59’ da Uranüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Sabah ve öğle saatlerinde kararsızlık, belirsizlik ve huzursuzluk hissedebiliriz. Güneş Neptün arasındaki kare açı hayal gücümüzü, yaratıcılığımızı arttırırken, yanılgı ve kayıplara da neden olabilir.

Bugün iki gezegen burç değiştirecek. Merkür İkizler burcundan ayrılıp Yengeç burcuna geçiş yapacak. Düşüncelerimizde ve iletişimlerimizde daha duygusal ve içe dönük olabiliriz. Güvenliğimiz, duygularımız, ev, aile ve yakınlarımızla ilgili konulara öncelik verebiliriz. Geçmiş kavramlar ve anılar bizi daha fazla etkileyebilir.

Venüs Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçecek. Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda sevgi, aşk, ilişkiler, güzellik, sanat, estetik ve maddi konularda daha destekleyici olacaktır. Venüs 24 Haziran’a kadar Boğa burcunda olacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

İletişimin ön planda olacağı bugün içerisinde yakın çevrenizden birçok kişi sizinle görüşmek için kapınızı çalabilir. Sizden öğüt de isteyebilirler, yaşamlarındaki güzel bir gelişmeyi paylaşmayı da arzu edebilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddiyata verdiğiniz önemin artabileceği bir gündesiniz. Sahip olduğunuz maddi varlıklarla ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Bu varlıklarla ilgili bazı planları tekrar gündeme alabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yetenekleriniz ve karakteriniz ön plana çıkıp iş hayatındaki adımlarınızı kesin biçimde şekillendireceklerdir. Kendinize güvenin ve kişiliğinizi ortaya koyun.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün daha içe dönük olabilir ve bazı şeyleri sorgulamaya başlayabilirsiniz. Dış etkenlerin müdahalesinin zayıf olacağı bugün tüm dikkatiniz iç dünyanıza odaklanabilir.


 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Sosyal yönünüzün güçleneceği bir gündesiniz. Boş vakitlerinizi kalabalık sosyal ortamlarda geçirmeyi isteyebilirsiniz. Ancak; eğlenirken yaptığınız harcamalara dikkat etmeniz gerekebilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Üstleriniz, iş hayatındaki konumunuzla ilgili olarak ciddi planlar yapıyor olabilirler. Emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaklaşım veya yöntemlerinizde değişikliklere gitmeyi faydalı bulacağınız durum ya da gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Burcunuzun esneklik özelliği sayesinde bu değişikliği kolayca başarmanız mümkün olacaktır.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Beklemediğiniz bir kaynaktan, hiç hesapta olmayan bir miktar para alabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu bir hayır işinde kullanmayı düşünmeniz mümkündür.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün tüm boş vakitlerinizi eşinize ayırmak isteyebilirsiniz. Kendisini memnun edecek hoş sosyal aktivitelere katılabilir, lüks bir ortamda akşam yemeği yiyebilirsiniz. Size anlatmak isteyeceklerini de dikkatli dinlemelisiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Kendi üzerinizdeki disiplini gereğinden fazla sıkı tutmakta olduğunuzu düşünerek biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. Küçük zevklerle dinlenip, size keyif veren boş zaman aktivitelerinize ağırlık verebilirsiniz.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Aşk hayatınızın ön plana çıkmasının mümkün olduğu bir gündesiniz. Kişilerden daha çok toplumun geneline yönelik bir burç olsanız da bugün tek bir birey olarak sevdiğiniz kişiye odaklanabilir, ona bol vakit ayırabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Sevdiğiniz aile bireylerinden büyük aile toplantıları için davetler alabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenin toplanması ile meydana gelecek ortam içerisinde oldukça keyifli zamanlar geçirebileceğiniz için davetleri reddetmeyin.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI