BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77

Güneş Merkür Kavuşumu İletişimi Öne Çıkarabilir

Güne Balık burcunda ve boşlukta başlayan Ay, öğlen 12:00’ den itibaren Koç burcuna geçiş yapacak.

Bugün 26 Nisan Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Güne Balık burcunda ve boşlukta başlayan Ay, öğlen 12:00’ den itibaren Koç burcuna geçiş yapacak.

Sabah saatlerinde dağınık ve belirsiz olan enerjiler, öğleden sonra daha canlı ve dinamik hale gelebilir. Koç burcunda ilerleyen Ay yeni adımlar ve girişimler konusunda cesaret verebilir.

Bugün Boğa burcunda Güneş ile kavuşacak olan Merkür akşam saatlerinde Neptün ile sextile açı yapacak. Zihinsel faaliyetlerimiz ilham ve yaratıcılıkla zenginleşebilir. Sezgilerimiz ve empati yeteneğimizin güçlenmesi yakın ilişkilerimize olumlu yansıyabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Enerji seviyeniz, bugün oldukça yüksek bir noktaya ulaşabilir. Ancak; bu enerjiyi tüketmeye çalışırken de kendinizi gereğinden fazla yormayın. Olumlu faaliyetlere yönelin.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün oldukça sakin ve sesiz olabilirsiniz. Ancak; özel hayatınızda da yoğun bir koşuşturmaca olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Gözlerden uzak, sakin bir köşeye çekilme eğilimi gündeme gelebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün iş arkadaşlarınızla görüşüp görevleriniz konusunda yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Bu şekilde, bir grup çalışmasına girerek daha etkin çalışma fırsatı yaratabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Çevrenizdekilerin beklentileriyle ilgili olarak olumlu etkilerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar, kendileri için yaptıklarınıza bakıp karşılığında size fayda sağlayacak gelişmeleri meydana getirebilirler.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün insanlar sizden etkileneceklerdir. Özellikle de yaratıcılık gerektiren işlerde birçok değişim gerçekleştirebilir, çok değişik yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Bu şartlardan sonuna kadar faydalanmalısınız.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizdeki insanların hisleri konusunda hassas ve düşünceli yaklaşımlarınız olabilir. Zor zamanlar geçiren kişilere anlayışlı yaklaşabilir, yardımınızın dokunabileceği durumlarda da destek vermeyi önerebilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaşamın güzel yönleri iyimser bir bakış açısı yaratarak iş dünyasında da etkin olabilirler. İyimserliğin dozunu da kaçırmayacak ve eskisine oranla daha büyük düşünebileceksiniz. Bu etkilerden yararlanmalısınız.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, özel hayatınızdaki konuların gözünüzdeki önemi artabilir. Kendi haline bıraktığınız gelişmelere müdahale etmek isteyebilirsiniz. Olumlu yaklaşımlar benimserseniz, bu müdahaleler çok yararlı olacaklardır.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün keyfiniz yerinde olabilir. İyimserliğinizin de üzerinizde olmasını bekleyebilirsiniz. Tüm bunlar size canlılık ve cesaret vererek özel hayatınızla ile ilgili planlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayabilirler.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Günlük işlerinizi daha değişik bir programa oturtma düşüncesi içine girseniz de zihniniz dağılabilir ve bu programı tam oluşturamayabilirsiniz. Kendinizi zorlamayın ve bu işi birkaç güne yayın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sosyal bir ortamda ön plana çıkabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi gösterme fırsatlarını değerlendirin. Bir konuşma yapabilir veya çevrenizdeki toplanan kişilere işleriniz hakkında bilgiler verebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugünün ana konuları maddiyatla alakalı olabilirler. Bazı harcama kalemlerinin gözden geçirilmesiyle ilgilenebilirsiniz. Sizden daha tecrübeli kişiler bu konularda size yol da gösterebilirler.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI