BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94

Güneş Merkür ile Kavuşuyor...Objektif Olmakta Zorlanabiliriz...

Ay 00:26’ da Koç burcuna geçiş yapacak. Koç burcundaki Ay güne girişken ve sabırsız enerjiler veriyor.

Bugün 20 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz…

Ay 00:26’ da Koç burcuna geçiş yapacak. Koç burcundaki Ay güne girişken ve sabırsız enerjiler veriyor.

Güneş, Merkür ile İkizler burcunda birleşecek. Zihinsel olarak çok aktif olabiliriz. Aynı anda birçok konuyla ilgilenebilir, değişik fikirler üretebiliriz. Genel olarak hareketin ve iletişimin yoğun olacağı bir gündeyiz. Ancak ilişkilerimizde objektif davranmakta zorlanarak kendi fikirlerimizde çok ısrarcı olmamız mümkün.

Merkür’ün retro olması geçmiş ile ilgili kavramları, takıntılı düşünceleri yoğunlaştırabilir. İletişim ve ulaşımda sorunlar ve gecikmeler olması mümkün.

Akşam ve gece saatlerinde Koç burcundaki Ay, Plüton ile kare, Uranüs ile karşıt açı yapacak. Sabırsız, bencil tavırlar, dürtüsel hareketler artabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar, kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Sorunların üzerine gitmek için uygun bir gündesiniz. Hiçbir şeyin aslında gözünüzde büyüttüğünüz gibi olmadığını göreceksiniz. İlişkilerinizde ani tepkilerden uzak durarak objektif bir yaklaşım benimseyin.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sizi kısıtlayan şeylerden kurtulmak için adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük hayatınızda hoşlanmadığınız bir detay, zararlı bir alışkanlık, sizi mutsuz eden bir iş ile ilgili daha cesur kararlar verebilir, hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günün büyük bölümünü arkadaşlarınıza ayırabilirsiniz.  Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçireceğiniz etkinlikler öne çıkabilir. İş ve kariyer amaçlı bazı toplantılarda ön planda olabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın çevrenizdeki kişilerin gizliden gizliye size üstünlük sağlamaya çalıştıklarını fark edebilirsiniz. Beklemediğiniz bu davranışlar karşısında şaşırabilir ve nedenlerini araştırabilirsiniz. Başarılarınız onları kıskandırıyor olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Gün boyu ilgilendiğiniz konu ile ilgili kitap, dergi karıştırabilir, internette araştırmalar yapabilirsiniz. Çok değişik bilgilerle karşılaşacağınız için karar vermeniz zor olabilir. İşinin uzmanı bazı kişilere danışmak daha doğru olabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çocuğunuz eğitimi ve geleceği ile ilgili bazı masraflar gündeme gelebilir. Bunun için girişimlerde bulunabilir, banka ve kredi işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Maddi yapılandırmaları biraz daha uzun vadeli düşünmeye başlayabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Sözleşmeli ilişkilerinizle ilgili ciddi planlarınız olabilir. Düşüncelerinizi karşınızdaki kişi ile açık açık paylaşın. Fikir ayrılıklarını anlayışla karşılamalısınız. İlişkiniz ile ilgili eyleme geçmeden önce kısa bir süre beklemeniz daha doğru olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Sağlığınızı zorlayan ve kendinizi yorgun hissetmenize neden olan günlük alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Uyku saatlerinizde yeni bir düzenleme yapmak bile birçok soruna çözüm olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Maddi konularda iyimser yaklaşımlarınız sizi gereksiz riskler almaya itebilir. Eğlence amaçlı küçük şans oyunları sizi keyiflendirebilir ancak ciddi yatırımlar konusunda risk almamalı, uzmanlara danışmalısınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İlginiz eviniz ve evdeki işlere yönelebilir. Bir süredir uğraştığınız tadilat, dekorasyon vb. işlerle ilgili yaşadığınız gecikmeler sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki kişilere karşı tepkilerinizi kontrol edin. Bir süre sonra işler hızlanabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın akrabalarla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Kardeşiniz veya bir akrabanızla ilgili konular gündeme gelebilir ve seyahat yapabilirsiniz. Gün boyu çok fazla telefon görüşmesi yapmanız mümkün.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Masraflarınızın artabileceği bir dönemdesiniz. Zorunlu harcamaların yanında eğlence ve lükse yönelik harcamalarınız da olabilir. Kısa bir sonra yaptığınız alışverişlerden memnun olmayabilir; boşuna para harcadığınızı düşünebilirsiniz.

 

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI