BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40

Güneş Mars Karşıt ... Kaza ve Tartışmalara Dikkat!

Ay, 12:50’de Aslan burcuna geçiş yapacak. Ay Aslan burcunda özgüvenimizi ve yaratıcılığımızı arttırabilir.

Bugün 8 Nisan Salı...Mars günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay, 12:50’de Aslan burcuna geçiş yapacak. Ay Aslan burcunda özgüvenimizi ve yaratıcılığımızı arttırabilir.

Ay, Koç burcuna geçen Merkür ile üçgen açı yapacağı için daha cesur ve sabırsız bir şekilde isteklerimizi ifade edebiliriz. Hızlı, acele, fazla düşünmeden alınacak kararlar riskli durumlara da yol açabilir.

Güneş Mars arasındaki karşıt açı bugün kesinleşiyor. İlişkilerde gerginlik, kavga, çatışma ve genel olarak kaza potansiyeli yükseldiği için temkinli olmalı, riskli hareketlerden kaçınmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Özel hayatınızda keyifli bir gün sizi bekliyor. Yakın olduğunuz kişilerle geçireceğiniz renkli saatlerde bazı yanlış anlaşılmalar olsa da, tepkileri alttan alın ve ilişkilerin tadını çıkarın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Aile içindeki bazı kişiler arasında gündeme gelebilecek bir gerilimi giderebilirsiniz. Sakin tavırlar, iki taraf arasında köprü olmanızı sağlayacaktır. Objektifliğinizi kaybetmeyin.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün talepler artsa da, kendinizi aşırı yormamaya çalışın. Dayanışma günün anahtar kelimesidir. Sizden bekleneni daha iyi yapmanızı sağlayacak insanlar çevrenizde olacaktır; onları da çabalarınıza dahil edin.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Gelir konusunda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreçte olduğunuzu bilin ve para harcama dürtünüzü biraz bastırın. Birikim yapmanız, bu günler içinde önemli olacaktır.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Duygu yoğunluğu içerisinde geçirebileceğiniz bugün, iç dünyanızı başkalarına açmak için uygun olabilir. Hislerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklamayın.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Hayır işlerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Dışınızdaki dünya için bir şeyler yapma isteğinin yoğunluğu, kendinize ayırmayı düşündüğünüz zamanı, sizden daha şanssız olanlara yardım etmeye harcamanızı sağlayabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Önümüzdeki birkaç günlük süreç içerisinde, bir dileğinizin gerçekleşmek üzere olduğunu fark edebilirsiniz. Bunun gerçekleşmesini sadece dış şartlara bırakmayıp, siz de bazı somut adımlar atabilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aile büyüklerinin bazı beklenmedik talepleri olabilir. Bunları, gün için yaptığınız programın boşluklarında yerine getirebilirsiniz. Ufak tefek görünen işleri halletmenizin çok olumlu sonuçlar getireceğini göreceksiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün ilginç kişiliklere sahip insanlarla tanışmanız mümkün. Bu kişiler, hayatınıza getirecekleri farklı bakış açısı sayesinde, uzun vadeye yayılacak bir kavrayış değişikliğini de başlatabilirler.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Yakın arkadaş çevrenizden veya ailenizden bir kişinin maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Bunu dile getirmese bile sezebilirsiniz. Kendisine mümkün olduğunca yardım etmeye çalışmalısınız.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Temelinde dayanışmanın olduğu ilişkiler kurduğunuz kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Bir kişinin sorunun çözümü için kafa yormak, fikirler üretmek ana konulardan olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Sağlığınıza daha fazla özen göstermek için bir sağlık veya spor merkezine gidebilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız uygulamalardan kısa zamanda vazgeçmeyin. Onları, ileriki günlerin programı içerisinde tutun.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI