BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,68
ALTIN 2.419,77

Güneş Koç Burcuna Geçiyor...İlkbahar Başlıyor...

Gün boyu Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Derin ve yoğun duygularla birlikte günlük işlerimizle daha hırslı ve tutkulu ilgilenebiliriz.

Bugün 20 Mart Perşembe..Jüpiter günündeyiz…

Gün  boyu  Ay Akrep  burcunda ilerleyecek. Derin ve yoğun duygularla birlikte günlük işlerimizle daha hırslı ve tutkulu ilgilenebiliriz.

Güç, dönüşüm ve ortaklı gelirlerle ilgili kavramlar öne çıkabilir. İlişkilerimizde şehvet ve cinsellik yoğunlaşırken, şüphe ve kıskançlık gibi zararlı duyguları da kontrol etmemiz gerekebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Venüs ile kare açı yapacağı için bayanlar ve annemizle olan ilişkilerde denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz.

Bugün Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve İlkbahar mevsimi başlayacak.

Güneş 21 Nisan’a kadar Koç burcunda kalarak daha  canlı, girişken, sabırsız enerjiler verecek…

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün bir süredir kafanızı kurcalayan ve sizi sıkan  bazı şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla ilgili olması da mümkün görünüyor. Bir aile toplantısında sorunlar çözüme ulaştırılabilir. Anneniz veya bir bayanla ilişkilerinizde oluşacak gerilime karşı daha tedbirli olmalısınız.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün eşiniz veya herhangi bir konuda işbirliği yaptığınız kişilerle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınız ve karşınızdaki kişilerin beklentileri arasında dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bir bayandan önemli destekler almanız mümkün görünüyor.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün ev ve ofisinizde rutin işler çok fazla olabilir ve yoğun bir koşturmaca içerisinde olabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili veya hukuksal bazı kavramlarda yaşanacak gelişmeler keyifsizlik yaratabilir. Ancak kısa sürede uygun çözüm yolları bulabileceksiniz.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olması mümkündür. Cinsel cazibeniz ve romantizm yükseliyor. Alacağınız bazı teklifler canlı ve neşeli olacağınız bugüne ayrı bir renk katabilir. Yaşamın tadını çıkarın ancak bazı gereksiz riskler de almayın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Tüm dikkatinizi aile bireyleri ile olan ilişkileriniz ve ev yaşamınız üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Eğer ertelediğiniz ya da ihmal ettiğiniz ailevi sorumluluklarınız varsa, bunlarla bugün daha rahat ilgilenebilirsiniz. Ailenizdeki bayan üyelerle iletişimlerinize özen göstermelisiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Sosyal hayatınız veya ev yaşamınızla ilgili olarak hareketli saatler geçirebilirsiniz. Yakın akrabalarınız veya yakın çevrenizden dostlarınız sürekli çevrenizde olabilir. Uzaktaki arkadaşlarla iletişime geçebilir, yeni haberler alabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Maddi nitelikli konularla meşgul olacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Çocuklarınız ve onların eğitimleri ile ilgili bazı masraflar gündemde olabilir. Bazı konulardaki belirsizlikler sizi kararsız bırakıyor. Çevrenizden destek alın ve değerlendirmeleri güvendiğiniz kişilerle birlikte yapın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün enerji ve motivasyonunuz yüksek olsa da ruhsal olarak melankolik hissedebilirsiniz. İşlerinize veya görevlerinize odaklanmakta zorluk çekmeniz mümkün Evde zaman geçirmek ve evde çalışmak size daha cazip gelebilir. Eğer imkanınız varsa, kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere yönelin.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün duygularınız ve düşünceleriniz arasında denge kurmakta zorlanabilir ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Telefon rehberinizi gözden geçirebilir, bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız bazı haberler kısa süreli de olsa sizi endişelendirebilir.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, iş veya özel amaçlı bazı toplantılara katılabilirsiniz. Gruplar içerisinde yer almanız ve sosyal bir gün geçirmeniz mümkün. Bu etkinliklerde yapacağınız harcamalar beklediğinizden fazla olabilir. Özellikle kişisel bakım, güzellik, estetik, giyim, kuşam ile ilgili fazla masraf yapabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, görev ve sorumluluklarınız ön planda olabilir. Tüm enerjinizi ve motivasyonunuzu kariyerinize yöneltebilirsiniz. Bugün üstlerinizle veya çevrenizdeki bayanlarla ilişkilerinizde bazı çekişmeler söz konusu olabilir. Gün içerisinde artan tansiyonu düşürmek için sizi rahatlatacak çalışmalara zaman ayırın.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Büyük düşünmek isteyeceğiniz, büyük planlarınıza odaklanmayı arzu edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken hayalcilikten kaçınmalı ve iyi konsantre olmalısınız. Herkesten gizlediğiniz bazı kavramlarla ilgili endişeleriniz artabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI