BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64

Güneş Jüpiter Karesi ile Abartılı Tavırlar Risk Yaratabilir

Güne boşlukta başlayan Ay sabah 07:21’de Boğa burcuna geçiş yapacak. Geçtiğimiz bir iki güne göre daha dingin ve huzurlu enerjiler devrede olacak.

Bugün 1 Nisan Salı...Mars günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay sabah 07:21’de Boğa burcuna geçiş yapacak. Geçtiğimiz bir iki güne göre daha dingin ve huzurlu enerjiler devrede olacak.

Maddi manevi güvenliğimiz ile ilgili konular öne çıkarken kişisel zevkler ve rahatlık günü biraz yavaşlatabilir.

Bugün Güneş Jüpiter arasında oluşacak kare açı özgüvenimizi, cesaretimizi ve iyimser beklentileri arttırabilir. Abartılı ve riskli hareketlere karşı temkinli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Maddiyat konusunda olumlu gelişmeler olabilir. İleriki günlerde gelirinizde doğrudan artışlar olabileceği gibi, ek bir kaynak veya gelir kapısı bulmanız da mümkündür. Elinizdeki parayı harcamak konusunda acele etmeyin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çevrenizdeki şartlara daha kolay uyum sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Hatta, olayların kontrolünü bile kendi elinize geçirebilirsiniz. Yaşam, sizin istediğiniz doğrultuda akmaya başlayabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, kendi kendinizi eleştirebilir, içinizde bazı radikal değişiklikler yapmaya çalışabilirsiniz. Bu, yaşamda ilerlemeniz yönünden faydalı olacaktır. Önünüzü açacak değişimlere önem verin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal yaşamınızın normalden daha farklı biçimde hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Uzun zamandır görüşemediğiniz, belki de geçmişte kalmış gibi görünen kişilerle bir araya gelebilir, ilişkilerinizi tazeleyebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Kişisel işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Şartları kendi lehinize çevirmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Başarı potansiyeliniz yüksek olacağından, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Seyahat etme isteğinizin artmaya başlayabileceği bir dönemin ilk günlerindesiniz. Bütçenizi, bu seyahatlere çıkmanıza izin verecek şekilde baştan düzenleyebilirsiniz. Sadece kısa değil, uzun seyahatleri de planlıyor olabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Maddi kaynaklarınız zenginleşmeye başlayabilecekse de artan gelirinizin, kişisel istekler sebebiyle ekstra masraflara gitme ihtimali de vardır. Harcamalarınızı hemen artırmaktan özellikle kaçının.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler derinlik kazanabilir ve dürüst bir hava içerisinde devam edebilirler. İnsanlar, sizden bir şey saklamamaya karar verebilir ve başkaları gibi davranmak yerine kendilerini ortaya koyabilirler.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yaşamın akışının hızlanması ve olayların yoğunlaşması mümkündür. Korkmayın; bu şartlar sizi son derece dikkatli ve girişken kılacaklardır. Karşınıza çıkan her şeyi kolayca çözüme bağlayacaksınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, aile içi ilişkilerde ve ev hayatıyla alakalı diğer konularda belirgin bir rahatlama döneminin başlangıcı olabilir. Çatışmaların ve endişe verici şartların ortadan kalkması, kendinizi çok daha ferah hissetmenizi sağlayabilir.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, evinize çok daha fazla özen gösterebilirsiniz. Bir tamirata veya tadilata başlayabilir, taşınacak bir ev arayabilir veya dekorasyonu yenilemek için tasarımlar üzerinde düşünebilir, yeni mobilyalar satın alabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Maddi durumunuzu iyileştirebilecek beklenmedik gelişmelerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Harcamalarınız azalacaktır. Cebinizde kalan parayı etkin değerlendirme yolları arayabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI