BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51

Güneş Boğa burcuna geçiyor

Sosyal kavramlar, grup çalışmaları ve arkadaşlarımız günlük programımızda öne çıkabilir.

Bugün 20 Nisan Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Kova burcundaki Ay güne idealist ve özgür enerjiler veriyor. Sosyal kavramlar, grup çalışmaları ve arkadaşlarımız günlük programımızda öne çıkabilir.

Güneş bugün Boğa burcuna geçiyor.

Önümüzdeki bir ay dünyasal temalar, toprak, tabiat, kişisel değerler, maddi manevi güvenlik, parasal kaynaklar, sevgi, sadakat, sanat, estetik gibi kavramlar Güneş tarafından daha fazla aydınlatılacak.

Plüton 19° Oğlak burcunda retro harekete geçiyor.

Plüton 28 Eylül’ e kadar retro olacak. Bu dönemde Plüton’un temsil ettiği derin analiz, dönüşüm, arınma gibi özelliklerini içselleştirebiliriz.

Kova burcundaki Ay akşam saatlerinde Terazi burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacak.

İyimser enerjilerin artması özel ve sosyal ilişkilerde başarı verebilir. Bilimsel konularla da ilgilenebilir, ilginç bilgiler öğrenebiliriz.

Boğa burcunda retro hareketteki Merkür bu sabah 08:42'de Güneş ile birleşecek ve cazimi hale gelecek. Zihinsel enerjinin ve iletişimin öne çıkacağı bu saatlerde önemli fikirler üretebilir, özellikle para ve maddi konularda çözümler bulabiliriz.

Düşünce ve niyetlerimize dikkat edelim. Venüs karakterindeki yıldızı ile olan kavuşum kuzey düğümle de bağlantı kuruyor. Evlilik, işbirliği gibi alanlarda olumlu teklifler alabilir, geleceğimizde etkili olacak kişilerle tanışabiliriz.. Etki akşam saatlerine kadar devam edecek...