BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Güneş Balık Burcuna Geçiyor...

Güneş Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçiş yapacak. Balık burcunda Güneş evrensel bilinç ruhsalık, maneviyat, yardımlaşma, sanat ve yaratıcılık ile ilgili kavramları daha fazla öne çıkarabilir.

Bugün 18 Şubat Mars günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay güne sosyal ve uyumlu enerjiler veriyor. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, güzellik ve estetik ile ilgili konular öne çıkabilir.

Bugün kuzey Ay düğümü de Terazi burcuna geçecek. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda hak, hukuk, uyum arayışı ve diplomasi daha fazla gündemde olacak. Önümüzdeki 1.5 yıllık süreçte öncü gruplar için kadersel temalar daha fazla öne çıkacak.

Bugün Güneş Kuzey Ay düğümü ile olumlu görünüm yapacak. Geleceğe dönük çalışmalarımızda destek bulabiliriz. Günlük hayatta erkek figürlerle ilişkilerimiz daha rahat ilerleyebilir. Jüpiter ve Plüton arasındaki karşı açı ailemiz, yakınlarımız ve toplumsal görevlerimiz, kariyerimiz arasında çekişmelerin olabileceğini gösterirken, dengede kalma ihtiyacımız da artacak.

Bugün akşam saatlerinde Güneş Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçiş yapacak. Balık burcunda Güneş evrensel bilinç ruhsalık, maneviyat, yardımlaşma, sanat ve yaratıcılık ile ilgili kavramları daha fazla öne çıkarabilir. 21 Mart’a kadar Balık burcunda kalacak olan Güneş su grubu burçların yaşam enerjisini yükseltecek. 

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Bugünkü etkiler, sizi işbirliğine yöneltmeye başlayabilirler. İşbirliği ve ortaklık yoluyla gerçekten daha fazla yol kat edebilirsiniz. Belli bir grupla planlamalara girişmeye hazırlanın.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, ufak tefek işlerle meşgul olabilirsiniz. Bunlar, bağımsız gibi gözükseler bile, aslında daha büyük gelişmeyi meydana getirebilirler. Detaylar bugün önemli olacaklardır.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

İşle ilgili iletişimlerin ve haberleşmenin yoğunlaşabileceği bir gündesiniz. Önemli bir gelişmenin haberi bugün gelebilir ve bununla ilgili olarak hızla görüşmelere başlayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş hayatınızda çeşitli amaçlarla kullanılan mülklerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Faaliyet gösterdiğiniz mekanda da performansın artmasını sağlayacak bazı yeni düzenlemeler yapılması, ileriki günlerin konularından olabilirler.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün son derece yüksek tempoda geçebilir. Başınızı kaşıyacak zaman bulamayabilir, sürekli sağa sola koşturabilirsiniz. İletişimde de artış olması muhtemeldir. Yine de tüm bunlar, enerjik doğanızı tatmin edecektir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Parasal kazançlarla ilgili beklenmedik hoş haberler gelebilir. Çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığını almaya yakın olduğunuzu gösteren önemli mesajlar elinize ulaşabilir. Sonuçları görmek için sabırsızlanmanız mümkündür.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Uzun zamandır gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz faaliyetler için fırsatları kendi başınıza yaratma yolları bulabilirsiniz. Bunları gerçekçi bir bakış açısı ile irdeleyip plana dönüştürün. Bunları ifade ettiğinizde itiraz da gelmeyecektir.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Düşünceli olabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizi olasılıkla daha fazla sorgulayacak ve insanların hislerini de anlamaya çalışacaksınız. Onların bazı hareketlerinin gerçek sebeplerini görebilirsiniz.
 

 (23 Kasım-21Aralık)

Sosyal yaşamınızda bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Birçok sosyal faaliyet için davetler almanız, bu faaliyetlerde de sıra dışı insanlarla bir araya gelmeniz mümkündür.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Sorumluluklarınız, ön plana çıkmaya başlayabilirler. Sorumluluk duygunuzun da güçlenmesiyle, tüm vaktinizi yapmakla yükümlü olduğunuz işlere ayırmaya başlayabilirsiniz. Arada dinlenmeyi unutmayın.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Farklı şeylere duyduğunuz ilginin bugün çok daha güçleneceğini görebilirsiniz. Uzaklarda olup bitenlerden haberdar olmayı, yeni şeyler öğrenmeyi isteyebilirsiniz. Olayları da farklı bir pencereden izlemeyi deneyebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Aklınız maddi durumunuza takılabilir ve bazı girişimlerde bulunma isteğiniz olabilir. Bugün aklınıza gelecek fikirler, kazançlarınızı artırmak için yapacağınız hamleleri daha başarılı kılabilirler.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI