BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82

Güneş Aslan Burcunda...

Günün ilk saatinde Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak.

Bugün 23 Temmuz Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Günün ilk saatinde Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak.  Yaşam enerjimiz, öz güvenimiz ve yaratıcılığımız yükselirken, önümüzdeki dönemde sosyal yaşam, sanat, eğlence, aşk, kişisel zevkler ön planda olabilir. Kişiliğimizi ve sahip olduğumuz yeteneklerimizi daha iyi ifade edebiliriz.

Ay gün boyu İkizler burcunda ilerleyerek iletişimi güçlü, hareketli bir gün yaşatabilir. İş veya özel günlük yaşamımızda çok fazla haber duyabilir, fikirsel paylaşımlar yapabiliriz. Yakın çevre ilişkilerimiz güçlenirken, daha fazla seyahat etme fırsatı da karşımıza çıkabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal hayatınız canlanacak olsa da, günün ana konusu seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuklar, size sosyal fırsatlar sağlayabileceği gibi, ilişkilerinizi geliştirmeniz veya yeni ilişkiler kurmanıza da yarayabilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Alışveriş merkezlerini ziyaret edip para harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Evinizin ihtiyaçları ve tatil hazırlıkları için harcamalar yapabilirsiniz. Paranızı harcarken bütçenizi göz ardı etmemeniz gerektiğini kendinize hatırlatın.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İkili ilişkilerinizin içinizde yarattığı duyguların niteliğine büyük önem verebilirsiniz. Olumlu hislere sahip olmaya normalden daha çok ihtiyaç duyacağınızdan, tüm birlikteliklerinizde uyum, sıcaklık ve huzur arayacaksınız.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Kendinizi normale göre isteksiz hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden, mücadele gerektiren işlere girmeyebilirsiniz. Evinize çekilebilir, gününüzü, size huzur veren bu ortamda dinlenmekle geçirebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Her türlü sosyal faaliyette yer alma şansınızın olduğu bir gündesiniz. Olasılıkla, arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, eğlence içerikli aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bu aktiviteler esnasında çok para harcamamaya çalışın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Evde veya iş hayatınızda yüklenmiş olduğunuz sorumluluklara bugün normale göre daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sizden istenen talepleri vakit geçirmeden karşılamanız gerekebilir. Yorucu bir günün ardından tatil hayalleri kurmaya başlayabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Daha önceden bulunmadığınız farklı ortamlarda kültürel ve sosyal faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Tanıştığınız yeni kişiler ve öğrendiğiniz bazı kavramlar sizi etkileyerek içinizde, kendi yaşamınızda bazı dönüşümleri başlatma isteği doğurabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Günlük hayatınızın maddi yükümlülükleri ile meşgul olabilirsiniz. Banka işlemleri, kredi kartı, fatura ödemeleri gibi para ile ilgili mevzular sizi biraz zorlayabilir. Günün etkileri işlerinizi kısa sürede kolayca yoluna koymanıza yardım edecektir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün iş veya özel amaçlı bazı uzman kişilerden danışmanlık alabilir, kararsız kaldığınız konuları netleştirebilirsiniz. Gitmeyi düşündüğünüz seyahat için acentalardan bilgi toplamak da günün konusu olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özel yaşamınızda vaktinizi geçirdiğiniz kendinize ait ortamlarda konforunuza yönelik planlamalar yapmaya başlayabilirsiniz. Bunları yaparken, işin maddi boyutunu da göz ardı etmemeniz gerekecektir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar verip çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Zihniniz, parasal konularla ilgili olarak sakin bir gün geçirecekse de, kurduğunuz ortaklıklarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı olduğunuz sürece her sorunu çözeceğiniz bir günde olduğunuzu bilmelisiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI