BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.436,69

Güneş Aslan burcuna geçiyor

Güneş bir ay boyunca kişisel yaratıcılığımızı ve özgüvenimizi yükseltirken, sanat, eğlence, organizasyonlar, aşk ve sosyal yaşamı daha fazla aydınlatabilir.

Bugün 23 Temmuz Pazartesi... Ay günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay güne özgür ve iyimser enerjiler veriyor. Yabancı kültürler, inanç ve felsefeler, akademik ve hukuksal kavramlar daha fazla ilgi alanımızda olabilir.

Güneş bugün Aslan burcuna geçecek. Ateş elementinin sabit nitelikle burcu Aslan yaz mevsiminin en sıcak ve Güneş’li günlerini işaret ediyor. Güneş bir ay boyunca kişisel yaratıcılığımızı ve özgüvenimizi yükseltirken, sanat, eğlence, organizasyonlar, aşk ve sosyal yaşamı daha fazla aydınlatabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Başak burcundaki Venüs ile dik açı yapacak. Günlük yaşamda maddi manevi bazı beklentilerimizde, konfor, estetik, güzellik gibi alanlarda memnuniyetsizlikler oluşabilir. Kadın figürlerle ilişkilerde de daha özenli ve dikkatli olmalıyız…

Akşam saatlerinde Ay Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Yaratıcığımızın ve hayal gücümüzün artacağı bu saatlerde daha idealist davranabilir, geleceğe ait büyük vizyonlar da oluşturabiliriz. Ancak gerçeklerden fazla uzaklaşmamalıyız. Bu bazı yanılgılara ve kayıplara da neden olabilir.